Nu-ți supăra niciodată mama – Nu este nimic mai trist decât să vezi lacrimi în ochii ei

Nu uita că mama ta a trecut prin momente grele încercând să-ți dea viață, găsește timp pentru a-ți aprecia mama, prin a fi recunoscător pentru tot ce a făcut pentru tine.

a

Majoritatea dintre noi tindem să uităm, pe măsură ce creștem, că și părinții sunt oameni obișnuiți care au sentimente și nesiguranțe.

Atunci când persoana pe care o vedeam mereu ca fiind cea mai puternică și capabilă să înfrunte orice spune cu lacrimi în ochi că nu este o mamă bună, este un moment pe care nu o vom putea uita niciodată.

Atunci când își arată vulnerabilitățile, tot ce ne dorim este să o protejăm de toți și de toate.

Nimic nu este mai trist decât să-ți vezi mama plângând. Ea este totul: este speranța la deznădejde, este consolarea la tristețe, este forța la neputință, este un izvor de milă, afecțiune, compătimire, iertare și iubire necondiționată.

Așa că nu o supăra niciodată pe mama ta. Iubește-o, ai grijă de ea și apreciaz-o mereu!

Sursa: wawlist.com

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com