“Nu voi ierta Rusia niciodată”. Poezia scrisă de un poet ucrainean când orașul Irpin era bombardat

Poetul ucrainean Oleksandr Irvanets, locuitor al orașului Irpin, a scris o poezie în timp ce deasupra lui șuierau bombele rușilor. Acesta a precizat că nu va ierta Rusia niciodată

a

Oleksandr Irvanets a compus o poezie, sub ploaia de bombe ale rușilor. sursă foto: Facebook Oleksandr Irvanets

În timp ce orașul Irpin se afla sub o ploaie de bombe ale rușilor, poetul ucrainean Oleksandr Irvanets a scris o poezie cu un mesaj cutremurător.

Poezia scrisă de un poet ucrainean sub ploaia de bombe ale rușilor

Oleksandr Irvanets este un poet ucrainean care trăiește în orașul Irpin de mai bine de 20 de ani. Acesta a refuzat să fie evacuat și a rămas în locuința sa, unde a compus o poezie cu un mesaj tulburător.

Poetul pare să fie dezamăgit de faptul că țara sa se luptă singură cu invadatorii și spune că, deși este Duminica iertării, nu va putea să ierte pe toată lumea.

Acesta precizează că nu va putea ierta Rusia, care a dat ordin să fie omorâți cu bestialitate atâția oameni, inclusiv civili, și să fie distruse orașe întregi.

De asemenea, poetul spune că nu îi va ierta nici pe cei care au rămas indiferenți la suferința ucrainenilor, nici pe cei care, dimpotrivă, i-au ajutat pe ruși în acest război.

În acest sens, artistul face referire la Belarus, blamând această țară că își întoarce privirea de la tot ce se întâmplă în acest moment în Ucraina.

Oleksandr Irvanets nu își pierde, însă, speranța. Se gândește la momentul în care Ucraina va reuși să treacă și peste acest impas și își va reveni.

“Dintr-un oraș distrus de rachete,
Voi striga întregii lumi:
Anul acesta, în Duminica iertării
Se pare că nu reușesc să iert pe toată lumea!
Lume-lume, bine că ne-ai aruncat!
Dar în iadul acestei suferințe-răbdare
Încă mai stă în picioare Kievul cu domuri de aur,
Bucha, și Gostomel, și Irpin.
Vom depăși totul și vom rezista!
Apoi vom îndepărta rămășițele
Toți cei care au fost trimiși aici
De omul chel cu ochi înguști.
Cu tine voi supraviețui.
Nu voi ierta niciodată Rusia.
De ce îți întorci ochii, Belarus?”, este poezia scrisă de Oleksandr Irvanets, sub ploaia de bombe ale rușilor.

SURSA: https://www.fanatik.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com