NUNTĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! GABI ȘI LENA ENACHE, ULTIMELE PREGĂTIRI ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ ÎN FAȚA ALTARULUI

De mai bine de patru ani, Lena și Gabi Enache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din iubirea lor a rezultat un băiețel, pe care l-a botezat Anamaria Prodan. Însă, în viața lor mai e de făcut un pas pentru ca fericirea să le fie împlinită pe deplin, căsătoria în fața lui Dumnezeu. 

Fotbalistul Gabi Enache pare mai hotărât ca niciodată să ajungă în fața altarului alături de Lena. Cei doi vor să trăiască împreună știind că au binecuvântarea lui Dumnezeu. Cununia civilă au făcut-o când s-a născut cel mic, dar legământul în fața altarului l-au tot amânat. Până acum, căci Lena și Gabi și-au făcut planuri serioase și au stabilit cum se vor desfășura lucrurile.

”Nunta? Ceva pe plajă, doar cu nașii și  cei mai buni prieteni, în curând”, a explicat Lena Enache, semn că își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă, dar de această dată alături de Gabi și să fie condusă la altar de nașa ei, Anamaria Prodan.

Gabi Enache, la al doilea mariaj

Gabi Enache și Mădălin păreau un cuplu fericit, împlinit, chiar invidiat de mulți! Iar din dragostea lor s-a născut fetița, care suda o relație de vis! Nu a durat! Gabi a călcat greșit și, mai mult, s-a îndrăgostit de Lena. Inevitabilul s-a produs apoi… Gabi a dat-o uitării pe Mădălina și s-a mutat cu noua lui iubire. Care i-a dăruit repede un copilaș. Apoi, cei doi s-au căsătorit.

Nu a mai existat cale de împăcare între Mădălina și Gabi Enache, dar au încercat să aibă o relație amiabilă de dragul fetiței lor. După mai bine de doi ani de la despărțire, problema pensiei alimentare pe care Gabi Enache trebuie să o plătească micuței nu a avut rezolvare decât în instanță. Mădălina Iordate, fostă Enache, l-a executat silit pe tatăl fetiței sale, deoarece acesta nu i-ar mai fi plătit pensia copilului de foarte mult timp.

Sursa: cancan.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitat special : Violeta Popa Psihoterapeut 💥 Subiectul Emisiunii: Dependenta emotionala la adulti.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com