Nuntă incredibilă între un sportiv rus și...o păpușă gonflabilă! „S-a întâmplat și va continua” - RADIO FX NET

Nuntă incredibilă între un sportiv rus și…o păpușă gonflabilă! „S-a întâmplat și va continua”

Cuplul care a șocat întreaga lume a făcut acum nunta mult visată. Culturistul rus Yuri Tolochko s-a însurat cu păpușa lui gonflabilă, pe nume Margo, în Kazahstan. Sportivul a cerut-o de nevastă încă de anul trecut, însă marele eveniment a fost amânat, din cauza pandemiei.

Yuri Tolochko, din Kazahstan, i-a adresat întrebarea lui Margo în decembrie 2019. Nunta a fost întârziată din cauza pandemiei de coronavirus, dar și a unui atac asupra sportivului, în timp ce participa la un meeting transgender.

Perechea a reușit însă să treacă peste orice obstacol, iar acum, bărbatul a avut parte, în sfârșit, de nunta mult visată. Ceremonia a avut loc în fața a zeci de invitați.

Imagini incredibile de la nunta dintre sportivul rus și păpușa sa gonflabilă

Yuri a ținut să împărtășească marele moment cu întreaga lume, așa că a distribuit pe Instagram, imagini, dar și un videoclip emoționant. În dreptul acestuia el a scris:

„S-a întâmplat și va continua”

În videoclip, se vede cum Yuri îi pune inelul pe deget păpușii sale, Margo, chiar înainte de a o săruta tandru. După cum o cere tradiția, urmează apoi și dansul mirilor, în fața mulțimii încântate.

Cuplul total neconvențional ar fi trebuit să facă nunta în luna martie a acestui an înainte ca pandemia de coronavirus să lovească întreaga lume.

A urmat un alt ghinion, pentru culturist. Yuri a fost bătut în timpul unui meeting.

„Acum câteva luni am început să folosesc o imagine feminină pentru spectacole. Am numit acest personaj Amanda. Prin această imagine, transmit anumite idei în societatea noastră. Motiv pentru care am fost bătut”, a povestit el, potrivit publicației Daily Star.

Yuri a participat la meeting îmbrăcat în Amanda și a împărtășit un videoclip cu protestul său curajos și atacul care a avut loc. Un bărbat a fost înregistrat în timp ce i-a rupt peruca și i-a dat un pumn zdravăn.

Drept urmare, ceremonia a fost amânată a doua oară.

Culturistul se identifică drept pansexual și se poate îndrăgosti de „un personaj, o imagine, un suflet, sau o persoană”.

El a explicat:

„Îmi place sexul în sine. Și genul, orientarea sexuală nu sunt deosebit de importante aici.”

În dezvăluirile sale despre viața sa intimă cu Margo, Yuri a adăugat:

„Povestea noastră mă transformă mult mai mult decât sexul în sine. Iubesc și BDSM-ul.
Îmi place să fiu torturat, pot suporta multă durere. Îmi place să domin și eu. Margo este capabilă de ceea ce ceilalți oameni nu sunt.”

Conform rapoartelor presei locale, căsătoria sa cu Margo ar trebui să fie valabilă.

Singurele cerințe pentru ca o nuntă să aibă loc în Kazahstan este ca ambele părți consimțitoare trebuie să fie bărbați și femei cu vârsta de peste 18 ani.

Sportivul este în căutarea locuinței perfecte, în care să se mute alături de partenera sa. El ar vrea să stea într-unul dintre orașele kazahe Almaty sau Nur-Sultan.

Păpușa are chiar și operații estetice

Din cauza temerilor cu privire la apariția ei, Yuri a decis să-i rezerve lui Margo o operație plastică la începutul acestui an.

„S-a schimbat foarte mult. La început a fost greu de acceptat, dar m-am obișnuit mai târziu. A fost la o clinică adevărată cu medici adevărați”, a dezvăluit sportivul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE