Nunțile și botezurile, interzise total de luni. Ministrul Sănătății, anunț despre noile restricții impuse și certificatul verde

Având în vedere numărul mare de infectări cu Covid-19, autoritățile au decis că este nevoie să fie impuse noi restricții în țara noastră.

a

Cseke Attila, anunț despre noile restricții impuse și certificatul verde

Inclusiv ministrul interimar al Sănătății a vorbit despre acest subiect și a explicat care sunt măsurile ce vor fi luate și aplicate de luni.

Acesta a transmis că toate evenimentele private vor fi total interzise, indiferent de incidență, la nivel național, începând de luni. Nici măcar persoanele vaccinate nu vor fi exceptate de la această măsură.

Conform ministrului, până acum nu am fost în stare să controlăm aceste evenimente, și tocmai de aceea ele vor fi interzise complet.

”Pe partea de evenimente private – nunţi, botezuri şi orice fel de evenimente va fi o interdicţie totală. Aici şi cei care sunt vaccinaţi sau au certificatul verde vor fi supuşi la această măsură.

Realitatea ne-a arătat că nu am reuşit să controlăm. Vor fi interzise evenimente private, nunţi botezuri, onomastică, orice altceva, că e spaţiu închis sau deschis”, a declarat ministrul, la Digi 24.

Ce alte măsuri vor lua autoritățile, conform ministrului Cseke Attila

Totodată, alte restricții impuse începând de luni vor face referire la certificatul verde. Astfel, va fi nevoie de acest document în toate instituțiile.

Excepție de la această regulă fac magazinele alimentare și farmaciile, așa cum se anunțase deja anterior.

”În afară de magazinele alimentare, de farmacii (…) în toate celelalte instituţii, şi în instituţii publice pentru toţi vizitatorii care se duc în administraţia publică centrală şi locală.

Şi în sfera privată probabil o să propunem, pentru birouri, pentru clădiri, firme care au mai mult de 50 de angajaţi – pentru cei care sunt vizitatori”, a declarat ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila.

O altă măsură este cea a carantinei de noapte, dar măsură se aplică doar pentru persoanele care nu sunt imunizate împotriva Covid-19. Ministrul anunța că inclusiv cei cu certificat verde pot circula noaptea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com