O adolescentă a dispărut de acasă, iar după 6 luni mama sa a aflat cruntul adevăr

Să crești un adolescent nu este tocmai ușor, mai ales când nu știi ce se întâmplă cu el. Maureen Gullet a aflat pe pielea ei asta, când fiica ei adolescentă, pe nume Rosemary, a dispărut într-o noapte de acasă.

a

Adolescenta a plecat de acasă într-o noapte

Tânăra de 14 ani, din Oregon, a plecat de acasă fără niciun cuvânt, lăsându-și mama să se îngrijoreze pentru soarta ei. Maureen a anunțat de îndată dispariția fiicei sale de 14 ani de acasă, însă acestea n-au reușit să-i dea de urmă.

Șase luni mai târziu, mama lui Rosemary a intrat pe contul de Facebook a adolescentei și a aflat cruntul adevăr. În timp ce Maureen credea că fiica sa a fost răpită și, chiar mai rău, ucisă, adevărul era complet diferit.

Ce descoperise femeia pe contul ei de Facebook

În toată această perioadă, mai multe persoane au susținut că au văzut-o pe Rosemary, însă când au încercat să se apropie de ea, adolescenta a luat-o la fugă. Asta a făcut-o pe mama tinerei să intre pe pagina de FB a fiicei sale. Ce a văzut acolo?

Niște fotografii noi, care datau de doar câteva zile și care erau postate chiar de către adolescentă. În imaginile respective, adolescenta era vopsită într-o altă nuanță, zâmbea și părea cu adevărat fericită. Câteva zile mai târziu, tânăra s-a întors singură acasă.

Întrebată ce s-a întâmplat, adolescenta a recunoscut că avea nevoie să fie pe picioarele ei o perioadă, pentru a se descoperi și pentru a putea să se accepte.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com