O casă de vis pentru fiecare zodie. Află care ţi se potriveşte:

Berbec

a

O să deţineţi cea mai mare casă din cartier. Aşa sunt cei născuţi sub norocosul semn al berbecului. Au şi ideea de grandoare şi în acelaşi timp au şi banii care să susţină această idee. Vei deţine cea mai mare casă din cartier! Este semnul ambiţioşilor, independenţilor şi al celor care vor să realizeze ceva în viaţă, dar care şi dispun de energia necesară punerii în aplicare a proiectelor. Aceste trăsături fac că Berbecul să aibă o casă uimitor de mare. Tu eşti liderul anturajului şi dai tonul dacă ceva trebuie să se întâmple sau nu. Toţi cei care vor trece prin cartier, prima casă pe a ta o vor observă.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Taur

O să deţineţi o fermă sau casă la ţară. Funcţionalitate şi comfort. Aceste sunt cuvintele principale ce aduc armonia în viaţă unui Taur. Această poziţie a zodiacului oferă un puternic simt al valorilor, de unde şi simţul posesiunilor. În ceea ce priveşte acel simt al valorilor, Taurul este ancorat în valorile naturii şi cele clasice. Dacă o persoană deţine o fermă sau o casă la ţară cu teren în jur de nu vezi nici un vecin, aceea este o persoană născută sub zodia Taur.
Că Taur, eşti de modă veche şi ai un ochi natural pentru frumuseţe. Cel mai pribabil este că o dată asejat în acea casă, îţi vei invită întreagă familie să locuiască cu ţine, având în vedere căeşti o persoană care ştie să aprecieze adevărată valoare a unei familii unite!

Gemeni

O să deţineţi un Penthouse. Mintea activă şi plină de întrebări a Gemenilor îi face să aleagă oraşele mari, pentru a satisface nevoia de varietate şi de situaţii ce pot crea diferite emoţii. Geminii adoră locurile multiculturale, cum ar fi Londra sau New York, deoarece există întotdeauna noi evenimente pentru a le stimula mintea şi în acelaşi timp locuri noi de descoperit. Casă nu este atât de important pentru persoanele născute sub semnul Gemenilor, deoarece există prea multe de făcut în lumea exterioară. Şi bineînţeles, cu cât va fi mai mare acel penthouse, cu atât îşiva găsi mai greu lucrurile împrăştiate în toate direcţiile. Dar, totul este spre bine, nu se plictiseşte într-o nouă căutare.

Rac

O să deţineţi o cabană drăguţă pe plajă. Semnul tău inspiră spre ideea de crab care evident înseamnă că te simţi confortabil aproape de mare. Această locaţie este departe de agitaţia făcută de oameni, astfel încât oază de linişte va poate oferi starea de relaxare mult căutată. La fel că şi crabi, cei născuţi în zodia Rac tind să se retragă înapoi în carapacea lor atunci când ajung în locul pe care-l numesc acasă. Le place sentimentul de a închide uşa în spatele lor, astfel încât să se poată relaxa în căldură şi confort. O casă într-o comunitate închisă sau într–una în careliniştea este ceva absolut li s-ar potrivi de minune, mai ales într-o locaţie la marginea unui oraş istoric, aceştia îndrăgind şi istoria. Şi să nu uităm, acel oraş trebuisa să fie lângă mare.

Leu

O să deţineţi un castel. Că persoană născută în zodia Leu, eşti menit să fii tratat cu drepturi regale. Dragostea ta pentru artă necesită cu siguranţă un palat medieval. Dacă nu vei obţine un palat, cu siguranţă casă ta va trebuie să arate impresionant – uşi de mari dimensiuni şi ferestre la fel pentru a avea vedere spre grădina mare din spatele casei prin perdele scumpe şi să nu uităm diferitle feluri de macare de lux ce aşteaptă să fie servite în bucătăria imensă … lista este aproape fără sfârşit.Leilor le place să strălucească la fel că vedetele din show-biz, aceştiafăcând tot posibilul să–şi achiziţioneze locuinţa în zona cea mai bogată pe care şi-o pot permite. În mod ideal, ei ar dori să aibă o casă în oraş şi una la ţară, ambele cu mobilier de grădinacât mai mare, astfel încât aceştia să se poată distra alături de prieteni.

Fecioară

O să deţineţi un apartament modern. Că Fecioara, tu ştii totul despre arhitectură inovatoare şi ultimele apariţii care de obicei sunt costisitoare, dar cu toate astea nu ai nici o problema în a le achiziţiona. Eşti o persoană practică ce vede lucrurile realist, acestea fiind unele din calităţile de baza ale acestei zodii. De asemenea, Fecioara este elementul principal dintr-un cuplu când se iau deciziile pentru mobilarea casei. Motivul pentru asta este că–şi doresc casă lor să fie în ordine completă.

Balanţă

O să deţineţi un conac modern. Balanţele sunt destul de exigenţe în ceea ce priveşte casă lor şi mobilierul ales, totul fiind o echilibrare perfectă între modern şi clasic. Extrem de important pentru ei este că interiorul să aibă obiecte decorative rafinate şi elegante, dar în acelaşi timp şi dispozitive modern. Le place atât mobilierul clasic dar şi accesoriile moderne ce se aflate în echilibrul perfect cu elementele clasice. Doar asta face că Balanţă să se simt “acasă” . Balanţele nu iau în calcul valorile ce ţin de o ţară anume, dar de ales, aleg să trăiască în ţări exotice, iar pe restul ţărilor să le viziteze. Interacţiunile cu al?îi, mai ales că acele interacţiuni de obicei sunt de natură intelectuală, face că totul să fie echilibrat şi plăcut, exact aşa cum îţi place!

Scorpion

O să deţineţi un conac retras. Că Scorpion, va veţi bucură de liniştea ce vine cu ideea de a fi departe de oameni. Multele aptitudini artistice pe care le ai, vor contribui din plin la farmecul casei. Accesoriile din casă Scorpionului sunt sculpturi din lemn exotic, măşti autentice, suliţe, arcuri şi săgeţi. Mobilierul, scaunul (pe care are doar el voie să se aşeze) trebuie să fie tapiţate cu piele maro sau neagră. Scorpionul iubeşte emoţii puternice, impulsuri puternice şi contrastele în general – ceva care îl salvează de plictiseală. Această atitudine de viaţă seobservă în mod clar în interiorul casei sale. Scorpionii preferă securitatea şi preferă locurile unde pot rămâne anonimi. Din acest motiv, veţi observă de multe ori că Scorpionul are o mulţime de elemente de securitate pentru a menţine lumea afară.

Săgetător

O să deţineţi un apartament. Logic, apartamentul va fi destul de spaţios, ştim de ce, foarte multe petreceri cu lume foarte multă. Că Săgetător, eşti mereu în mişcare şi în căutarea de aventură. Nu aveţi timp să va stabiliţi într-un loc atunci când există atât de multe locuri ce trebuie explorate. Aceşti oameni duc stilul de viaţă elegant spre absolut, şi aici este inclusă şicasă lor! Casă lor este perfectă şi neapărat trebuie să fie modernă, eficientă şi bine ordonată. Săgetătorii rearanjează periodic mobilierul şi-i schimbă scopul frecvent. Săgetătorii au nevoie mereu de schimbare, deci viaţă la ţară sau viaţă de oraş li se potriveşte la fel de bine.

Capricorn

O să deţineţi o casă într-o zona suburbană. Reprezentanţii acestui semn sunt cele mai riguroase şi practice din toate zodiile în ceea ce priveşte designul interior al casei. Mobilierul casei unei persoane din zodia Capricorn trebuie să fie funcţional şi în stare perfectă de funcţionare, aceştia luând în calcul fiecare detaliu. Camerele de zi ale casei sunt camerele la care un Capricorn acordă cea mai mare atenţie la mobilier. Elegantă, pe lângă acea funcţionalitate este de asemenea importantă pentru Capricorni. Ei vor caută cele mai bune zone, care în acelaşi timpconferă linişte, dar vor privi lucrurile şi din punct de vedere financiar.

Vărsător

O să deţineţi o casă plutitoare: Natură ta cu înverşunare originală şi dragostea ta de apă te va face să adori stilul de viaţă trăind pe o barcă. Ai un spirit rebel, iar în momentul când ai o neplăcere, poţi naviga la orice moment îţi doreşti. Futurismul rafinat al casei, pereţi de sticlă pe structura de metal sunt lucrurile care sunt făcute exact pentru inima Vărsătorului. Motivul pentru această este că atenţia lor este întotdeauna ţintită spre viitor, astfel încât în casă lor trebuie să participe tot timpul la elemente cu adevărat cosmice! Vărsătorii caută experienţe unice şi pentru a evita locurile aglomerate din oraş, preferă în schimb să trăiască în locuri care le oferă posibilitatea de a-şi extinde mintea. În interiorul casei lor plutitoare vor avea un design interior de ultima ora dar şi cele mai recente tehnologii şi gadget-uri.

Peşti

O să deţineţi o un apartament într-un complex de blocuri în oraş: Că persoană în zodia Peşti, te vei bucură de compania altor oameni, de asemenea, nu îţi piezi timpul cu lucruri mărunte. Sunt perfecte apartamentele din mijlocul unui oraş mare ce îţi da independenţa de care ai nevoie. De obicei Peştii iubesc confortul şi puritatea. Un Peste are o casă unde se poate retrage, de preferinţă, undeva liniştit. Atâta timp cât este confortabil cu o mulţime de perne şi scaune unde se poate linişti după stresul zilnic, acel loc poate fi numit de el al lui.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com