O familie de fanatici religioși din Hațeg, ruptă de civilizație! Copiii nu învață, nu ies din casă și n-au acces la medicamente, doar la Biblie

O familie de fanatici religioși din Hațeg, ruptă de civilizație! Copiii nu învață, nu ies din casă și n-au acces la medicamente, doar la Biblie. Iată toate detaliile!

a

O familie de fanatici religioși din Hațeg, ruptă de civilizație!

Un bărbat din Hațeg este acuzat că și-a forțat familia, atât soția, cât și cei doi copii, să trăiască izolați de lume, rupți de civilizație! Acesta le-a impus membrilor familiei lui, un regim strict bazat doar pe învățăturile regăsite în Sfânta Biblie. Hunedoreanul și-a retras copiii de la școală și le-a interzis medicamentele și interacțiunea cu alți copii.

În luna februarie s-a efectuat o percheziție la domiciliul familiei care i-a condus pe anchetatorii la adevăruri sumbre. Bărbatul este anchetat pentru împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu, rele tratamente aplicate minorului, dar și lipsire de libertate în mod ilegal asupra familiei sale.

Judecătoria Hațeg a respins cererea Parchetului pentru a-i face o expertiză psihiatrică tatălui, dar ancheta penală continuă. Pe toată periada judecății, soția și cei doi copii au fost plasați într-un centru maternal.

Soția bărbatului a fost anchetată, moment în care aceasta a dezvăluit că l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu 11 ani, căsătorindu-se rapid. La fel de repede au apărut pe lume cei doi copii ai lor. În ultimii ani, bărbatul a devenit membru al unui cult religios și a impus reguli strice în familia lui:

„Cei patru locuiesc într-o singură cameră a apartamentului cu două camere, în care se află două paturi și o canapea, paturile fiind improvizate cu cartoane. Soțul său spunea că le pune în scopul de a nu îi ajunge curentul, iar pe timp rece, camera o încălzeau cu un radiator electric, celălalt dormitor fiind folosit ca depozit pentru alimente. Pe toate geamurile apartamentului există lipit un autocolant mat care împiedică vederea în exterior.

Apartamentul nu are apă caldă, iar când făceau baie, încălzeau apă pe aragaz. De cinci ani, suspecta precizează faptul că trăiesc în condiții de trai grele, dar ea se află în imposibilitatea de a-și exprima voința prin aceea că soțul său îi spune că femeia trebuie să fie supusă”, a explicat femeia, potrivit anchetatorilor, relatează adevărul. 

Ce a mărturisit tatăl micuților la audieri

Fiind audiat, bărbatul de 34 de ani a susținut vehement că stilul lui și al familiei sale de viașă este unul perfect normal, bazat pe principiile Bibliei și ale familiale tradiționale.

El a recunoscut apartenența sa la un cult religios, dar susține că a renunțat să frecventeze adunările religioase din pricina corupției religioase, dar și politice.

Acesta are convingerea că totul este în mâna lui Dumnezeu și doar El poate vindeca, motiv pentru care este împotriva sistemului medical.

Totodată, bărbatul a mărturisit că familia lui nu are nicio sursă de venit și trăiește doar din alocația copiilor lor și din donațiile de alimente și banii primiți de la oamenii milostivi. Totodată, o „lege” în casa lui este aceea ca „soția să fie supusă soțului ei, iar copiii supuși părinților”, potrivit Bibliei, conform aceleași surse.

sursa: https://redactia.ro/o-familie-de-fanatici-religiosi-din-hateg-rupta-de-civilizatie-copiii-nu-invata-nu-ies-din-casa-si-n-au-acces-la-medicamente-doar-la-biblie-257318?fbclid=IwAR3mz42Wvq6-4oaC8mPTOsZEttRbo32OM5S2HgoINbIVLC0oJLGLrJhoqZM

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com