O familie din București a chemat DSP-ul pentru că mama se simțea rău! Femeia a ieșit negativ, fiica – pozitiv, pe tată nu l-au mai testat! Ce s-a întâmplat mai departe pare un film absurd..

Au făcut economie la teste și nu au mai luat probe de la tată!

”Caz real:

Familie din București, mama, tată, fiică (26 de de ani). Mama în categoria de risc, probleme cu inima, hipertensiune, tatăl, fiica, ok.Sâmbătă apel la Salvare, tensiune foarte mare la mamă și insuficiență respiratorie pe acest fond. Vine echipajul, o întreabă dacă a călătorit recent în străinătate, răspunsul e da, 10 – 14 februarie Franța. Echipajul leagă informația de problemele respiratorii și decid să meargă la Matei Balș.

Până aici, toate bune. Cei trei ajung la Matei Balș, unde mama întreabă dacă soțul și fiica pot fi de asemenea testați, având în vedere că locuiesc împreună. I se spune că da, dar apoi medicii se răzgândesc. Se testează doar mama și fiica. Tatăl, nu, argumentul fiind că e suficient să fie testată mama, pentru a știi dacă tatăl e pozitiv sau negativ. Mama nu a fost investigata cardiologic, deși valoarea mare a tensiunii arteriale era principala ei problema; spitalul Colentina, la câțiva pași, are secție de cardiologie, iar mama e clar în categoria vulnerabilă, de risc. Pleacă toți trei acasă”.

sursa : wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com