O FEMEIE A TRĂIT ȘOCUL VIEȚII. ȘI-A PIERDUT POȘETA ÎN ANGLIA, DAR A FOST GĂSITĂ ÎN TURCIA

Nikita Turvey a rămas șocată după ce poșeta pe care o pierduse a fost găsită după un an, în Turcia. Ea și bărbatul care a găsit-o au devenit prieteni după descoperirea neașteptată. 

a

O femeie care lucrează la Agenția Națională de Sănătate din Regatul Unit a rămas fără cuvinte când a aflat că poșeta pe care o pierduse în UK, a fost găsită de un bărbat tocmai în Turcia. Întâmplarea neobișnuită i-a făcut pe cei doi să devină prieteni.

În septembrie 2019, când și-a pierdut poșeta, Nikita Turvey a întors casa cu susul în jos în speranța că o va găsi pe undeva.  Tânăra, în vârstă de 24 de ani, din Harlow, Essex a crezut că nu mai există nicio șansă să o recupereze așa că și-a făcut alte carduri bancare, legitimația de serviciu, dar și actul de identitate.

Surpriza vine abia acum! În noiembrie 2020, femeia a primit un mesaj de la un străin pe Instagram. Bărbatul respectiv i-a trimis o fotografie cu legitimația de student care era în poșeta pierdută.

Kaya, care lucrează la o firmă de reciclare, a găsit poșeta la el la serviciu și s-a gândit s-o restituie aparținătorului. Cei doi discută destul de des pe rețelele de socializare, iar Nikita susține că i-ar plăcea să se întâlnească cu Kaya, dacă acesta ar veni în UK.

Poșeta tinerei a fost găsită în Turcia

Nikita, care efectuează și investighează testele Covid, a declarat: ” Am fost dezamăgită când mi-am pierdut poșeta. Aveam toate cardurile de la facultate în ea, dar și legitimația de la serviciu.  Nu am idee când și cum am pierdut-o, îmi amintesc doar că în perioada aceea lucram foarte mult. E foarte probabil să fi căzut într-un coș de gunoi. Am căutat-o mai bine de o săptămână prin toată casa, la muncă, în toate buzunarele hainelor, în gențile vechi. Am căutat-o peste tot, dar fără noroc. N-aveam nicio idee că în acel moment poșeta mea își începea călătoria către Turcia.

Apoi, în noiembrie am primit un mesaj la întâmplare pe Instagram. Am fost puțin neîncrezătoare la început. Dar, apoi, am realizat că el îmi găsise poșeta și am rămas uimită când am realizat că nu e din Anglia.

Am vorbit destul de mult, preț de câteva zile. Apoi, el mi-a trimis un video în care se plimba pe străzile din Turcia iar eu i-am trimis lui video-uri în care-i arătam cum arată Anglia. A fost atât de plăcut să mă conectez în felul acesta cu cineva, mai ales după un an de lockdown în care m-am simțit deconectată de toată lumea. 

În mod clar mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu Kaya, dacă va veni vreodată prin UK. „

Nikita e nemulțumită de traseul pe care-l au deșeurile din Anglia

În momentul în care Nikita i-a spus lui Kaya să arunce poșeta, Kaya a glumit spunându-i că ar păstra 20 de coin ca amintire și i-ar duce poșeta în Anglia.

Chiar dacă a fost norocoasă în această situație, acum e neliniștită pentru faptul că Anglia își trimite deșeurile în Turcia. Tânăra a declarat: „Habar nu aveam că deșeurile noastre sunt trimise în Turcia. Cumva mi-am asumat faptul că sunt trimise în străinătate, dar nu am realizat la ce scară o facem. Din acel moment am învățat mai multe despre ceea ce facem cu deșeurile noastre și i-am scris unui parlamentar pentru a-i transmite îngrijorările privind acest subiect. Noi supraîncărcăm de-a dreptul Turcia, si alte țări cu deșeurile noastre. Mi se pare atât de greșit că nu avem singuri grijă. 

De asemenea, mă neliniștește din cauza faptului că foarte multe date personale ale oamenilor ajung la gunoi, și lucruri precum poșeta mea ar fi putut fi folosit pentru înșelătorie sau alte probleme.  Din fericire pentru mine, mi-am făcut un prieten.  „

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com