O femeie de 2 metri și-a cunoscut iubirea vieții. Cum arată el?

O femeie de 2 metri din Statele Unite ale Americii a fost șicanată toată viața ei din cauza înălțimii sale considerabile. An de an, tânăra se întreba dacă se va opri din crescut și dacă oamenii vor înceta să o privească drept o anomalie. La maturitate, singura dorință a fetei era să cunoască iubirea adevărată. Cum arată bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de ea?

a

O femeie de 2 metri, văzută de toți ca o „ciudățenie”

Atât în copilărie, cât și-n adolescență, Aly Stosz s-a luptat cu prejudecățile celor din jur. În timp ce prietenii ei încetau să crească în înălțime la 18 ani, ea a continuat să se înalțe. Așa a ajuns la 2.05. Toată viața a suportat ironiile celor din jur, copiii strigând-o „Godzilla”.

În cele din urmă, a învățat să se accepte și să trăiască cu ideea că e una dintre cele mai înalte femei din lume. La 27 de ani, a acceptat să lucreze ca model pentru fetișuri. N-a durat prea mult, căci sănătatea ei a avut de suferit: „Ridicam un bărbat care cântărea 86 de kilograme iar eu purtam tocuri. Suprafața era foarte lucioasă iar eu am alunecat și mi-am rupt o gleznă. Am decis la acel moment să mă opresc.”

Cum arată bărbatul care o iubește

Visul fetei a fost dintotdeauna să trăiască o poveste de dragoste. Cum la adolescență deja avea o înălțime considerabilă, lui Aly i-a fost foarte greu să cunoască pe cineva. Până la vârsta de 30 de ani, însă, fata și-a cunoscut adevărata iubire. Este vorba despre Sean Webb, chiar antrenorul său de fitness, care e mai scund decât ea cu 13 centimetri.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com