O femeie în vârstă de 76 de ani care a optat pentru sinuciderea asistată și-a îndeplinit ultima dorință. Ce a vrut să facă înainte să părăsească această lume

O femeie în vârstă de 76 de ani, aflată în faza terminală a unei boli teribile, a decis să părăsească această lume într-un mod neașteptat. După ce a decis să opteze pentru sinuciderea asistată, și-a petrecut ultimele clipe zâmbind. Înconjurată de familie și cei dragi, cu puțin timp înainte ca inima sa să înceteze să mai bată, a avut parte de o ultimă dorință îndeplinită.

a

Dawn Voice-Cooper a decis să-și pună capăt suferinței după ce medicii nu i-au mai putut oferi nicio șansă la viață. În vârstă de 76 de ani, s-a luptat ani de-a rândul cu probleme de sănătate care o chinuiau în fiecare zi. Suferea dureri cumplite, iar eforturile cadrelor medicale pentru a o salva nu au avut niciun rezultat. În cele din urmă, femeia și-a dorit să părăsească această lume în proprii săi termeni.

Dawn Voice Cooper a optat pentru sinuciderea asistată

Subiectul sinuciderii asistate este unul destul de sensibil pentru societatea noastră, iar cei care primesc dreptul să-și pună capăt zilelor în acest mod trec de multe ori prin încercări extrem de dificile. Legile nu permit ca bolnavii să treacă prin acest proces, iar medicii care acceptă să asiste asemenea proceduri sunt prea puțini.

A fost și cazul lui Dawn, care și-a petrecut ultimii ani din viață implorând sistemul medical din Marea Britanie să-i curme suferința. Deoarece doctorii nu i-au mai dat nicio șansă de vindecare, iar fiecare zi venea cu dureri insuportabile, femeia a decis că această soluție ar fi cea mai potrivită pentru ea.

Ultima dorință a lui Dawn Voice-Cooper înainte să moară

După multe căutări, o asociație din Elveția i-a oferit șansa să-și trăiască ultimele clipe în viață după bunul plac. Bătrâna a călătorit departe de țara sa natală alături de familie și a avut o ultimă dorință înainte să moară: a vrut să primească un pahar de șampanie, să fumeze o țigară și să asculte pentru ultima dată piesa sa preferată. De asemenea, a invitat presa să fie martoră la moartea sa, totul pentru a da speranță celor care au dus aceeași luptă ca ea pentru a pune capăt suferinței.

„Oamenii îmi spun adesea: ‘Oh, arăți bine, arăți tânără’. Dar ei nu știu ce se întâmplă cu adevărat în interiorul meu, durerea și dificultățile. Cum gestionez zilnic afecțiunile mele”, a declarat Dawn Voice-Copper cu puțin timp înainte ca inima sa să înceteze să bată.

Clipele au fost puternic încărcate emoțional, iar familia femeii a putut cu greu să-și astâmpere lacrimile. După ce și-a strâns soțul și copiii în brațe, Dawn a primit o injecție cu o substanță care i-a pus capăt vieții. A murit în doar câteva minute, fără să sufere sau să mai simtă vreun fel de durere.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com