O femeie întoarsă din Italia, care a ignorat carantina, și-a cerut iertare în genunchi celor pe care i-a infectat cu COVID-19: ”Lăsați-mi familia în pace, vă rog!”

O femeie din din Cernăuți, Ucraina s-a întors de curând din Italia și nu a respectat regulile de izolare. Astfel, ea a ajuns să răspândească coronavirusul nu doar în rândul copiilor și nepoților ei, ci și câțiva localnici.

Oamenii au amenințat că îi vor da foc la casă și că se vor răzbuna pe toată familia.

„Am auzit că vreţi să-mi incendiaţi casa şi să vă răzbunaţi pe copiii şi nepoţii mei. Mă pun în genunchi în faţa voastră. Lăsaţi-mi familia în pace. Pe mine puteţi să pedepsiţi după cum doriţi”, au fost cuvintele pline de compasiune ale femeii. 

Aceasta s-a vindecat de coronavirus și regretă că nu a luat în serios măsurile luate de autorități. 

Sursa: antena3.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com