O femeie misterioasă i-a scris lui Pepe o scrisoare de dragoste în care își descrie sentimentele pe care le ea

Au trecut câteva luni de când artistul Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, s-au despărțit. Recent, cântărețul a citit câteva scrisori de dragoste pe care le-a primit de la persoane misterioase.

a

O femeie misterioasă i-a scris lui Pepe o scrisoare de dragoste în care își descrie sentimentele pe care le ea. Mai mult decât atât, persoana care a scris rândurile respective mărturisește faptul că întotdeauna

și-a dorit mai mult, dar nu s-a putut, spunând că Pepe este ”un om mult prea mare pentru oameni mici”. De 21 de ani, persoana care i-a scris scrisoarea l-ar iubi în secret.

”Am înțeles că niciodată nu o să fiu mai mult decât o oră petrecută împreună din când în când. Am înțeles că ești un om mult prea mare pentru oameni mici și știu că meriți tot ce este mai bun în lume.

Sunt 21 de ani de când simt ce nu am crezut vreodată ce se poate simți: totul, la o intensitate care mă doare uneori. (Pepe: ”21 de ani înseamnă cariera mea”) Sunt șase ani de când

visul meu s-a împlinit, de când te-am sărutat și te-am vrut. Ai fost visul meu dintotdeauna, ai fost acel ceva de neatins. Ai fost omul suprem și totul meu la care nu am crezut că pot să ajung vreodată”, se arată în scrisoarea citită de Pepe, arată Spynews.

”Asta e modul meu de a-mi lua la revedere de la ceva ce nu am putut să am. Îmi voi continua viața încercând să închid bine undeva tot ceea ce simt, mărturisindu-și ceea ce tu știai deja.

Pot doar să sper că poate, într-o altă viață, ne vom revedea și o să fii și tu cel care simte”, a mai adăugat artistul.

Cum își împart cei doi foști soți averea

Se pare că fetițele celor doi, Maria și Rosa, vor avea domiciliul la artist, iar în ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună. Lucrurile nu au rămas neclare nici din punct de vedere financiar.

Astfel, Raluca Pastramă va rămâne cu afacerea de familie, mai exact cu grădinița, în valoare de 380.000 de euro, dar și cu genți și bijuterii scumpe, ce valorează 100.000 de euro. scrie doctorquinn.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com