O femeie și-a dus soțul acasă la soacră și mulți au criticat-o. Când au aflat detaliile, toți i-au dat dreptate

O femeie a reușit să surprindă oamenii din întreaga lume atunci când a decis să își ducă soțul acasă la mama soacră, în momentul în care bărbatul său a răcit. Ceea ce a urmat e complet neașteptat.

a

O femeie a uimit internauții de pretutindeni

Un bărbat a răcit, iar soția sa a luat o decizie neașteptată. Aceasta și-a dus soțul la soacră, iar toată povestea a devenit complet neașteptată.
Femeia în vârstă de 34 de ani a uimit pe toți din jur atunci când a povestit că soțul său a răcit, iar ea i-a făcut bagajele și la dus la mama lui. Nu au fost puțini cei care i-au judecat acțiunea, dar când au aflat detaliile acestei întâmplări, femeia a primit reacții pozitive.

Explicația i-a luat pe mulți prin surprindere

Atunci când ai o jumătate și juri că vă veți iubi și la bine și la rău, nu te-ai gândi niciodată să îți abandonezi persoana iubită pentru o simplă răceală. Iată totuși că o femeie a avut o atitudine imprevizibilă când soțul său a răcit.

Femeia a avut grijă de el preț de câteva zile ca mai apoi, să- i-facă câteva bagaje și să-l trimită acasă la soacra ei, mama lui. Multe persoane care au auzit de fapta acesteia, au criticat-o și au judecat-o, acuzând-o că „nu ar avea inimă”. Atunci când soția bărbatului a dezvăluit povestea în detaliu, mulți și-au schimbat părere, dându-i dreptate la cum a procedat în situația respectivă.

„S-a îmbolnăvit în urmă cu câteva zile, a răcit. Am avut grijă de el, i-am dat să mănânce, i-am adus medicamentele, am curățat mizeria după el atunci când i s-a făcut rău, am făcut tot ce a fost nevoie. Cu toate astea, el a început să ceară din ce în ce mai mult, mă suna să vin acasă, deși eram în timpul serviciului, doar ca să-i încălzesc ceva de mâncare sau să îi reglez temperatura din dormitor. Doar eu am serviciu și, deși l-am rugat să nu mă mai cheme acasă fără motiv, el a continuat să facă asta. Și fiindcă nu voiam să-mi pierd locul de muncă, am decis să-l las să se descurce singur atunci când avea rugăminți ridicole, ca cele date deja exemplu. Acesta a fost momentul în care mama soacră a intervenit. M-a sunat ca să-mi spună ce persoană îngrozitoare sunt fiindcă nu plec de la serviciu ca să îi dau imediat fiului ei ceea ce își dorește. Deși i-am explicat ce face fiul ei și despre ce este vorba, ea tot mi-a adus tot felul de vorbe grele și acuzații. Sătulă de jigniri, i-am zis că fiul ei are nevoie de mamă, nu de o soție. L-am lăsat acolo și am plecat, dar nu a durat mult și amândoi au început să-mi trimită mesaje cu injurii și cuvinte urâte, acuzându-mă de faptul că pun locul de muncă mai presus decât binele soțului meu”, a scris soția bărbatului pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Internauții care i-au citit povestea i-au dat dreptate și au judecat comportamentul soțului ca fiind „de copil mic și răsfățat” care deși avea o simplă răceală a fost foarte exagerat față de soția lui.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com