O femeie va fi despăgubită cu 200.000 de euro de fostul soț pentru că a fost casnică timp de 25 de ani

O casnică va fi despăgubită cu suma de 200.000 de euro de fostul soț pentru că nu a mers la serviciu timp de 25 de ani.

a

Un bărbat din Spania va trebui să îi plătească fostei soții o despăgubire de 200.000 de euro și o pensie lunară de 500 de euro, la divorț, pentru că aceasta s-a ocupat 25 de ani de casă.

Judecătoarea care avut acest caz a considerat că femeia a fost privată de cariera profesională. Ivana este din Malaga, are 48 de ani, iar ultimii 25 de ani din viață i-a dedicat familiei și treburilor casnice.

Nu am putut lucra, să am o carieră, să fac ceea ce îmi place. Îți coboară stima de sine, generează o anumită dependență în multe privințe. Eram speriată, amenințată, nu știam încotro să o iau”, a spus Ivana.

Pe de altă parte avocata Ivanei susține că în momentul în care a luat legătura cu ea a găsit o femeie complet distrusă.

„Eu am întâlnit o femeie absolut distrusă, nu credeam că va ajunge până unde a ajuns. Am calculat salariul minim pentru fiecare an și fiecare lună din fiecare an din căsnicie și a rezultat suma de 204.624 euro”, a declarat Marta Fuentes, avocata Ivanei, potrivit stiri.tvr.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com