O mai ştii pe Laura Vass? Drama manelistei intrate într-un con de umbră. S-a iubit cu un bărbat însurat

Laura Vass făcea furori în anii 2000 alături de Sorin Copilul de Aur, pe vremea când era doar o copilă. Aceasta a dispărut din muzică, iar motivul a fost un bărbat. Iată ce poveste de viață dramatică are fosta cântăreața și de ce a ales să se retragă din lumea muzicală.

Laura Vass

Laura Vass, poveste dramatică. Ce s-a întâmplat cu cântăreața după ce a renunțat la muzică

Laura Vass era în floarea vârstei, dar și a carierei, în anul 2005. Aceasta a reușit, cu ajutorul lui Dan Bursuc, să devină senzația muzicii lăutărești în scurt timp. Avea doar 18 ani când s-a lansat în muzică oficial, așa că nu avea o experiență de viață prea mare. A făcut o alegere greșită pe care o va regreta toată viața, după cum spune chiar ea.

La doar 18 ani, Laura Vass a început o relație cu un bărbat însurat. Aceasta a trecut prin chinuri greu de imaginat din această cauză, pentru că soția iubitului ei o ataca constat. Mai mult decât atât, la un moment dat, cântăreața a fost prinsă și tunsă în cap de nevasta cu pricina.

Relația dintre Laura Vass și bărbatul însurat a durat șapte ani, iar el a fost motivul pentru care a renunțat la muzică.

„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie” a spus Laura Vass.

Ce s-a întâmplat cu Laura Vass după ce a renunțat la muzică

După ce a decis că nu vrea să mai cânte, Laura Vass nu a avut altă opțiune decât să se mute în Londra și să lucreze ca ospătăriță.

 „Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc de muzică”, a mai spus artista, când a revenit în țară.

Totuși, Laura Vass este recunoscătoare pentru lecțiile pe care le-a primit de la viață, fiindcă s-a descoperit pe sine.

„Am câştigat şi m-am câştigat pe mine şi învăţ să mă câştig pe mine. Am realizat… cu atâta suferinţă, să apuc pe calea drogurilor sau a alcoolului nu e o soluţie. Am avut nişte experienţe şi am ales calea asta, a descoperirii de sine. E adevărat, am făcut multe reconfigurări în viaţa mea, legat de timpul meu. Nu mă mai dau în vânt după cântări. Cea mai importantă relaţie o avem cu noi. Am înţeles la un moment dat că fericirea nu e neapărat în afara noastră”, a spus fosta cântăreață.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com