O mamă a 15 copii este însărcinată cu cel de al 16-lea, după doar 3 luni de la ultima naștere

Patty Hernandez, o tânără mama de doar 38 de ani și soțul ei Carlos, în vârstă de 37 de ani trăiesc alături de cei 15 copii ai lor într-o casă cu 6 camere în Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii.

Cei doi cheltuiesc săptămânal peste 500 de dolari doar pe scutece și mâncare, iar acum au nevoie de un nou mijloc de transport pentru că autobuzul pe care îl dețin acum are doar 16 locuri și va deveni neîncăpător pentru familia extrem de neobișnuită

Șase dintre ei, perechi de gemeni

Familia este formată din cei doi părinți, zece fete și cinci băieți, iar familia urmează să se mărească cu încă un membru, care este pe drum. Toții copii au nume care încep cu litera ”C”, la fel ca tatăl lor, Carlos, care lucrează ca om de serviciu pentru a reuși să hrănească toate cele 15 guri.

Carlos Jr (12 ani), Christopher (11 ani), Carla (9 ani), Caitlyn (9 ani), Celeste (7 ani), Cristin (6 ani), Calvin (5 ani), Catherine (5 ani), Carol (4 ani), Caleb (3 ani), Caroline (3 ani), Camilla (2 ani), Charlie (1 an), Crystal (4 luni) vor avea, în luna mai a anului 2021, o surioară.

Mama își mai dorește copii

Deși a mărturisit că este destul de greu să crești atât de mulți copii, mama celor 15 spune că își mai dorește câțiva. Rămâne de văzut cât de numeroasă o să fie familia.

„Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu, așa că orice ne va da Domnul vom fi fericiți. Nu folosim contraceptive. De obicei, la trei luni după ce nasc, rămân însărcinată din nou’, a explicat Patty, potrivit dailyrecord.co.uk.

Sursa: stiridirecte.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com