O mamă a început să râdă isteric când a văzut ultima ecografie a bebelușului. Gestul făcut de bebeluș în pântecul mamei

O tânără mamă din State, în vârstă de 23 de ani, a început să râdă isteric când a văzut gestul nepoliticos pe care bebelușul din pântece l-a făcut în timpul ecografiei.

a

Gestul nepoliticos făcut de bebelușul din pântece

Chelsea Furnival și partenerul ei, Adrian Witt au spus că nu au putut să nu râdă după ce au observat gestul nepoliticos pe care l-a făcut copilul lor nenăscut în ultima ecografie. Viitorii părinți au fost lăsați cu gura căscată după ce au mers la o ecografie de rutină pentru a se asigura că totul este în regulă cu copilul lor nenăscut.  Chelsea Furnival și Adrian Witt au mers la o ecografie pe 2 ianuarie pentru a se asigura că totul este în regulă cu fetița lor, după ce bebelușul a lovit în mod repetat cu picioarele în burta mamaei.  

Dar când au văzut ecografia, părinții și-au dat seama că micuța lor are o putere de luat în calcul. Viitoarea mamă de 23 de ani și partenerul ei au râs în hohote când și-au văzut fiica, cu ochii închiși, în timp ce avea degetul mijlociu ridicat într-un gest nepoliticos. Cuplul a glumit spunând că, acesta este modul copilului de a-și lua rămas bun de la oribilul an 2020.  

,,Tocmai vorbeam și priveam imaginile și, deodată, a apărut această imagine. Ne-am uitat cu toții în timp ce ea avea degetul mijlociu ridicat și nu ne-am putut opri din râs, plângeam literalmente. Cu cât priviți mai mult, cu atât mai amuzant devine. Am râs tot drumul până la mașină, pentru că m-am gândit doar ,, cum poate un bebeluș din interiorul uterului să știe deja să înjure? Am râs isteric. A fost ceva la modul ,, La revedere 2020”, a spus Chelsea.

Tânăra mamă a continuat să spună că, se așteaptă ca, cea mică să fie o ,,adevărată regină a dramei”, care probabil va avea o atitudine de fată rea când va crește.  

sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com