O menajeră care lucra în Germania a fost plătită cu un sfert de milion de euro în loc de… 340! Ce a făcut femeia?

O menajeră care lucra în Germania a fost plătită, din greșeală, cu 225.000 de euro în loc de 340. Iată ce a făcut femeia după ce a văzut suma uluitoare din cont.

a

O femeie care lucra ca menajeră în Germania a fost lovită din plin de noroc după ce, la finalul lunii ,a observat că în conturile sale au ajuns 225.000 de euro, adică aproape un sfert de milion de euro, în loc de 340, cât ar fi trebuit să primească.

Originară din Bulgaria, femeia își aștepta ultimul salariu, în valoare de 340 de euro, dar s-a trezit cu 225.000 de euro, din cauza unei erori a angajatorului său. În loc să anunțe greșeala care a avut loc, femeia și-a strâns bagajele și a fugit în Bulgaria, țara sa natală.

Ce s-a întâmplat după ce angajatorul a realizat greșeala comisă?

a scurt timp, femeia a fost contactată și i s-a cerut să înapoieze suma extrem de mare pe care a primit-o și care, de fapt, nu îi aparține. După cum vă puteați imagina deja, din 2018, de când a avut loc nefericitul eveniment, femeia nu a returnat suma de bani care nu i se cuvenea, așa că a fost dată în jduecată, precum relatează ndr.de.

Tribunalul din localitatea Osnabrück a condamnat-o pe bulgăroaică în lipsă, la plata unei simple amenzi de 1.200 de euro, dar angajatorul nu a lăsat lucrirle așa. Bărbatul a făcut apel, pentru că femeia nu i-a returnat suma în întregime, 100.000 de euro rămânând, în continuare, în conturile sale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com