O piesă nouă care te va ține „Up All Night” – Christian Eberhard | Misha Miller

Fie că obișnuiești să stai sau nu treaz noaptea, Christian Eberhard și Misha Miller sunt pregătiți să īți fie alături prin piesa pe care o lansează astăzi: Up All Night. Noua lor creație ne readuce īn atenție cāt de important este să nu eviți să-ți asculta inima, chiar și atunci cānd doare; să reușești să și simți, nu doar să conștientizezi momentele prin care treci.

a

Pentru majoritatea pieselor, repetiția unui refren sau a unui anumit vers este cea care declanșează dorința de a ține o piesă pe repeat. De această dată, suntem siguri că sensibilitatea și sufletul pus īn fiecare secundă audio vor fi cele care vor seta această piesă pe primul loc īn cel mai drag playlist pe care īl ai.

Vocea extraordinară a Mishei și ritmul fenomenal sunt doar două dintre multele atribute ale melodiei. Piesa īți transmite motivație și energie și reușește ca, inclusiv īn momentele mai puțin bune, să īți īnlăture singurătatea.

„Să lucrezi cu oameni pasionați și dornici reprezintă idealul oricărui moment artistic pe care īmi doresc să īl produc. Cum Misha nu s-a oprit niciodată din a simți sincer fiecare melodie pe care o interpretează, știam că această piesă va fi ceva de-a dreptul special. Care, ironic sau nu, m-a ținut și pe mine Up All Night pentru a-i da forma pe care īncepusem să o vizualizez īncă de la prima sesiune avută cu Misha īn studio.”, ne spune bucuros Christian.

„Īn momentul īn care inima cuiva rezonează cu una dintre poveștile interpretate de mine… aceea este clipa īn care īncep să zāmbesc fără să mai reușesc să mă opresc, iubind parcă și mai mult (dacă este posibil) ceea ce am ales să fac. Sper ca noua noastră piesă să vă fie alături atāt īn nopțile īn care ceva vă va ține treji, dar și īn zilele īn care sensibilitatea transmisă va fi cea care vă va da putere să īncepeți un nou capitol din viața voastră. ”, adaugă Misha.

Christian Eberhard īși īnsușește de o bună perioadă de timp rolul de producător principal al Roton Music. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri īnsumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător principal īn cadrul Roton Music a fost una mai mult decāt naturală

O apariție carismatică, Misha Miller īnglobează o voce extraordinar de puternică, alături de o serie aproape infinită de trăsături fascinante, care se regăsesc īn toate poveștile pieselor sale. Īncă din momentul īn care l-a īntālnit īn cadrul taberei de creație TIMC pe producătorul și DJ-ul atāt de prezent īn Billboard, Manuel Riva, Misha a simțit că succesul este mai mult decāt aproape. Prima lor piesă, Sacred Touch, a ajuns rapid la milioane de views și a confirmat, īncă o dată, puterea vocei oferită ascultătorilor de către Misha Miller.

Cu un feedback extraordinar atāt din partea criticilor, oamenilor de radio, cāt și a influencerilor activi īn industria muzicală, piesele sale au fost integrate aproape imediat īn topurile internaționale – de exemplu, locul 19 īn topul Billboard Dance Club din SUA, Top 50 Airplay și Top 10 Shazam īn Italia au fost obținute cu o singură piesă, What Mama Said.

Durata: 03:20
Compozitori: Popescu Ileana – Maria
Editor: Roton Music Publishing
An: 2021
ISRC: RO-ROT-20-18601
Casa de discuri: Roton Music

Composed by Eneli

Lyrics by Eneli

Produced by Christian Eberhard, Idu Andrei

Mix/Master: Max Kissaru

Arranged by Roton Music Publishing

© & (P) 2021 Roton Music

Piesa deja se vede si se aude pe Radio FX Net – www.radiofxnet.ro

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE