O recunoşti? E una dintre cele mai sexy cântăreţe de la noi

În trecut era o şcolăriţă inocentă, azi este o mămică şi o femeie extrem de sexy! Una dintre artistele care a făcut furori cu piesele ei de-a lungul anilor şi-a adus aminte de perioada copilăriei şi de începutul şcolii, moment pe care l-a împărtăşit cu fanii ei.

a

Giulia, fosta membră a trupei „Candy”, este una dintre artistele care au scris istorie în industria muzicală autohtonă. Dacă acum este o mămică extrem de sexy, pe vremea când era doar o copilă, Giulia se făcea remarcată prin zâmbetul ştrengăresc şi energia debordantă.

De curând, aceasta şi-a amintit de primele zile de şcoală şi le-a făcut o surpriză prietenilor ei virtuali cu care a împărtăşit o fotografie din acea perioadă.

„Mini me! Îmi aduc aminte de emoţiile pe care le aveam în prima zi de şcoală şi de uniforma pe care încă o păstrez amintire. Voi aveţi emoţii pentru ziua de luni? Nu uitaţi, eu respect şcoala”, le-a atras atenţia Giulia prietenilor ei virtuali.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com