O recunoști? Era mică și sfioasă, dar acum e o adevărată divă cântăreață

Mulți dintre artiștii de astăzi și-au început cariera de foarte devreme, de când erau doar niște copii. Timpul a trecut, ei s-au maturizat și au crescut profesional, dar au rămas pozele și filmulețele din vremea în care urcau cu emoție, pentru prima dată, pe o scenă. Este și cazul Alinei Eremia care acum este o adevărată divă, o femeie puternică și o artistă talentată, iar iată cum arăta când avea doar 5 anișori și evolua pe scena concursului Tip Top Minitop.

Alina Eremia la Tip Top Minitop

Pe când avea 5 ani, Alina Eremia a participat la Tip Top Minitop, emisiune prezentată de Horia Brenciu. Micuța sfioasă avea o mică-mare problemă: îi curgea nasul și avea nevoie de un șervețel. Cu toate astea, după ce problema s-a rezolvat, a început să cânte cu mult entuziasm, ba mai mult, a chemat-o și pe mama ei pe scenă, pentru un duet în premieră.

Micuța brunetă, cu flori în păr, a făcut furori pe scena Tip Top Minitop și a furat multe zâmbete. Acesta a fost doar unul dintre concursurile la care a participat Alina Eremia de la începutul carierei în muzică, pe vremea când cântatul era o joacă pentru ea. Vedeta își amintește amuzată de experiența de la Tip Top Minitop. Atunci a fost prima oară când l-a cunoscut pe Horia Brenciu.

Aveam cinci ani. Și îmi amintesc că în ziua aceea eram foarte răcită, ochii îmi curgeau și erau umflați, îmi curgea și nasul… Aveam nevoie de o batistă, un șervetel, ceva în genul acesta, dar a trebuit să intru în scenă. M-a salvat Horia Brenciu, a spus Alina Eremia.

De-a lungul timpului, Alina Eremia a apărut la Abracadabra, a reprezentat România la Eurovision Junior în 2005, trei ani mai târziu a început colaborarea cu Disney Channel, iar în 2011 a fost distribuită în serialul Pariu cu viața, când a intrat și în trupa Lala Band.

Acum, Alina Eremia arată total diferit, a trecut prin tot felul de schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic, a scos mai multe single-uri, dar are și colaborări foarte cunoscute.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE