O româncă stabilită în Belgia, din Piatra-Neamț, își pune la dispoziție locuința pentru familia medicului-erou: ”Este la nici 2 km de spitalul unde este internat”

Gest suprem făcut de o româncă stabilită în Belgia! De fel din Piatra-Neamț, Cecilia Cojocaru își pune la dispoziție locuința pentru familia medicului-erou! Femeia vrea să îi ajute pe membrii familiei lui Cătălin Denciu! Ba chiar le pune la dispoziție și o mașină, pentru a se deplasa mult mai ușor!

Vestea tragedei care a avut loc la noi în țară azi-noapte s-a răspândit foarte repede în mai multe țări! Cecilia Cojocaru, o româncă stabilită în Belgia, din Piatra-Neamț, în semn de respect pentru medicul-erou care și-a riscat viața pentru a salva pacienţii în timpul incendiului de la Spitalul Piatra Neamţ, își pune la dispoziție locuința pentru membrii familiei acestuia!

Femeia a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care și-a rugat toți prietenii să o pună cât mai repede în contact cu familia lui Cătălin Denciu, pentru a-i putea ajuta așa cum se cuvine! Cecilia deține un apartament cu două camere, situat la doi kilometri distanță de spitalul la care a fost transferat de urgență medicul-erou și are de gând să-l pună la dispoziție familiei acestuia pe o perioadă necondiționată!

. .

În plus, Cecilia Cojocaru a spus că îi poate lua de la aeroport, îi poate ajuta cu traducere și, cel mai important, le poate pune la dispoziție o mașină pentru a se putea deplasa mult mai ușor!

”Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult pret pe viețile semenilor decât pe a lui, sa ii pună in contact cu mine in cazul in care au nevoie de cazare. Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere necondiționat pe toată durata șederii in Belgia.

De asemenea, ii pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașina pentru a se putea deplasa. Apartamentul se afla la nici 2 Km de spitalul unde este internat”, a scris ea pe Facebook.

Cătălin Denciu a ajuns deja în Belgia

Medicul-erou de gardă care a suferit arsuri grave în timpul incendiului de pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț a ajuns cu bine în Belgia, după ce a fost transferat încă de la primele ore ale dimineții de la Spitalul Floreasca din București! Transferul a fost realizat cu un avion C-27J Spartan al Forţelor Aeriene Române, în condiţii speciale!

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com