O săptămână ca în poveşti pentru aceste zodii, le merge din plin - RADIO FX NET

O săptămână ca în poveşti pentru aceste zodii, le merge din plin

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 decembrie 2017: Aceste zodii vor avea o săptămână ca în poveşti. Din 19 decembrie, unele zodii trec prin schimbări radicale.

BERBEC– Săptămâna va fi un pic ambiguă, deoarece trebuie să găsească un echilibru între muncă şi distracţie, apoi au nevoie de timp ca să se adapteze noilor cerinţe, deoarece au ca obiectiv pozitivizarea exclusivă a vieţii lor şi au nevoie de un echilibru între viaţa personală şi viaţa de familie.

TAUR – Spuneam, cred că săptămâna trecută, că nativii Taur ar trebui să se bucure de ce au, pentru că vor veni zile mai grele. Iată că această săptămână pare să fie una din acele perioade cu ghinion. Acesta se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ, de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru.

GEMENI – Pentru aceşti nativi atmosfera pare să se tensioneze, efectele crucii cardinale pe cale să se disipe, ating sectoare sensibil legate de aceşti nativi – creativitatea, banii, susţinătorii, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta.

RAC – Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu. O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăesc mai mult decât ne închipuim.

LEU – Aceşti nativi pot fi fericiţi deoarece au tot ce-şi doresc. De 12 ani nu au mai fost într-o asemenea stare. Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare, va fi cel care va face jocurile.

FECIOARĂ- Aceşti nativi par să fi luat ceva din anvergura specială a Leilor, le merg lucrurile pe aproape toate planurile, cu unele excepţii legate de familie, nu este vorba de relaţiile de cuplu, cât mai de grabă aş spune că este vorba despre boala unui părinte.

BALANȚĂ- Energizaţi de trigonul de foc şi sensibilizaţi de un trigon în semne de apă, aceşti nativi încearcă să recupereze timpul pierdut. Din fericire, nu a fost un timp pierdut, ci este vorba despre lecţii de viaţă pe care au trebuit să şi le însuşească, pentru a putea merge mai departe.

SCORPION- Cred că săptămâna aceasta va fi şi pentru ei una a recoltelor, în sensul că le vin bani, atât din familie, cât şi din varii locuri şi locaţii pe unde mai vieţuiesc ei atunci când vor să câştige un ban în plus.Sunt avatajate serviciile de culegere a informaţiilor, de întocmire de dosare, activităţile de investigare, cam tot ce acoperă zona lor de acţiune sau alte câmpuri de interes. Foarte activi, mai ales în arii strategice.

SĂGETĂTOR- Pentru aceşti nativi vorbim despre o detensionare a atmosferei, în special în plan familial, şi perspectivele asumării propriului destin, în sensul de a face ceva pe cont propriu pentru a asigura un viitor aşa cum şi-l doresc copiiilor lor.

Foarte interesant mi se pare aspectul moştenirilor care îi face să se îmbete cu apă rece, de aceea îi sfătuiesc să fie atenţi şi să se gândească bine în ce se bagă, deoarece cadrul mi se pare extrem de volatil şi cu o încărcătură deloc uşoară.

CAPRICORN- Parcă se mai îndulcesc lucrurile şi pentru aceşti nativi, deşi potenţialul de agresivitate sau de violenţă împotriva lor este încă destul de mare. Întâlnesc oameni certaţi cu bunul simţ, încearcă să îi evite, dar se pomenesc în vârtejul evenimentelor fără să aibă, practic, nicio vină.

În schimb, au o abilitate uluitoare de a comunica şi de a înţelege rapid lucrurile, astfel încât vor avea satisfacţia reciprocă de a se putea descurca cu ceea ce au la-ndemână.

VĂRSĂTOR- Problemele acestor nativi circumscriu ideii de familie, de sentimente, de creativitate, ceea ce le dă un mod de reacţie destul de agresiv, cu conotaţii violente de cele mai multe ori, trântesc, sparg, rup, distruc, crize de personalitate care nu pot fi împiedicate decât de ei înșiși.

Aceste descărcări au loc pe fondul acumulării unor nemulţumiri pe care ei, de cele mai multe ori, le ascund sub un zâmbet sau stare de calm, dar care macină şi se amplifică până la momentul în care explodează efectiv.

PEȘTI- Bunăoară, aceşti nativi nu-şi mai încăpeau în piele de mulţumiţi pentru ceea ce le oferea viitorul. Si acum dau pe dinafară de mulţumire, fapt care le disipează atenţia, ei oricum nu stau bine la acest capitol, aşa că vor trebui să fie atenţi la tot ceea ce fac, dar mai ales la volan.
Cei care sunt la drumuri lungi, în concedii sau deplasări de serviciu, pot fi implicaţi în incidente auto neplăcute, cu iz de dosar penal, deci să nu cumva să urce la volan, mai ales dacă au şi consumat niscai băuturi alcoolice. Aşa că, pe cei cărora le place să dea la peşte, îi sfătuiesc săptămâna aceasta să îşi ia câteva zile libere şi să se pregătească de Crăciun, sau să taie porcul şi să se destindă acolo.

sursa: teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com