O simplă sacoșă de rafie a devenit virală! Ce se ascundea de fapt în ea

O simplă sacoșă de rafie a devenit virală după ce un video a apărut pe Tik Tok. Amplasată într-o gară, aceasta a fost privită de trecători cu teamă, însă când au văzut ce se ascudea de fapt în ea au zâmbit.

Părea o simplă sacoșă de rafie

Părea o simplă sacoșă de rafie pe peronul unei gări, însă înăuntru se află ceva complet neașteptat. Nimenu nu se gândea că poate fi ascuns un om, însă nu oricum, pentru că de fapt sacoșa era un cosum.

Halloween-ul a scos tot ce e mai creativ din oameni, astfel că un bărbat a ajuns să se costumeze într-o banală sacoșă de rafie, care a fost de mare impact. Este camuflarea perfectă și mai mult că sigur va putea să călătorească fără un bilet.

Potrivit realitatea.net, imaginile au devenit virale și mulți oameni au lăudat ideea inventivului om. Au distribuit videoclipul peste tot și au lăsat comentarii de uimire și de apreciere. Mai jos puteți urmării videoclipul:

Ce costume ciudate au mai avut oamenii de Halloween

Chiar dacă anul 2020 a venit cu schimbări majore pentru mulți dintre oameni, se pare că aceștia nu au uitat să se bucure de sărbătoraea morților tipic americană. Aceștia au căutat cele mai bizare costume și au încercat să-și depăsească creativitatea de anul trecut.

Mulți au renunțat la vrăjitoare, varcolaci și vampiri, și s-au folosit de materiale reciclabile pentru a-și crea propriul costum. Se pare că nu doar creaturile din mitologie sunt de speriat, ci pot fi la fel de intrigante și niște sacoșe de rafie sau chiar un sac de gunoi.

Un alt bărbat a postat un clip de Tik Tok în care le-a arătat urmăritorilor că nu trebuie să investești într-un costum de milioane, când îți poți face tu unul acasă. Acesta a folosit un sac de gunoi, pe care s-a lipit peste haine și care dat efectul unui gunoi gata de dus la groapă dacă acesta se așează.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com