O șoferiță, șocată de gestul acestui soldat din imagine: ”Mi-a tresărit inima”

O tânără șoferiță, care mergea cu mașina către casă, într-o zi ploioasă, a avut parte de o întâmplare care a marcat-o. L-a văzut pe soldatul din imaginea de mai sus și a rămas șocată de gestul acestuia.

a

O șoferiță, șocată de gestul acestui soldat din imagine: ”Mi-a tresărit inima”

În timp ce-și conducea mașina către casă, unei tinere șoferițe, Erin Hester, i s-a părut bizar că un soldat stă la marginea drumului, pe o ploaie torențială, cu mâna la tâmplă, așa cum se face în armată. De altfel, în ciuda vremii nefavorabile, soldatul stătea neclintit, potrivit Daily Mail.

Curioasă, când a ajuns în apropiere de el, fata a oprit mașina, a deschis geamul și l-a întrebat pe soldat de ce stă astfel, având în vedere condițiile de afară. Acesta nu i-a răspuns, respectându-și conduita de soldat al Armatei. Doar că, la un moment dat, șoferița a văzut cum de ei se apropia o coloană de mașini cu faruri aprinse. Mai exact, un cortegiu funerar, care înainte destul de încet.

Tânăra șoferiță, mesaj tranșant pentru ceilalți conducători auto

Tânăra a fost impresionată până la lacrimi de ceea ce ochii ei puteau vedea. Era impresionată de devotamentul de care a putut da dovadă soldatul, pentru ca un om să fie condus pe ultimul drum. Așa cum prevede regula de circulație fata și-a dat mașina mai înspre marginea drumului și a oprit-o, făcând loc cortegiului. Odată ce a revenit acasă, Erin Hester a relatat totul pe rețelele de socializare și a tras un semnal de alarmă șoferilor.

„Întotdeauna m-a deranjat faptul că anumiți șoferi nu se opresc atunci când trece un cortegiu funerar, însă acest domn militar mi-a întrecut orice așteptare. Sunt destul de sigură că nu există reguli militare care să-i impună unui soldat să facă acest lucru, însă onoarea și respectul de care a dat dovadă acest om arată că așa trebuia să se întâmple. Mi-a tresărit inima de fericire când am văzut gestul său, un gest de care familia îndurerată poate nu va afla niciodată”, a scris fata pe Facebook.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com