O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O mama din Galați a fost șocată de răspunsul unui dispecer atunci când a sunat la 112 pentru a anunța că fiica ei a dispărut. Femeia nu se aștepta la așa ceva din partea autorităților! 

O tânără din Galați a fost dată dispărută de mama ei! Răspunsul dispecerului a șocat-o pe femeie

O femeie din Galați a trecut prin clipe cumplite, după ce fiica ei care suferă de probleme psihice destul de grave a dispărut fără urmă. Îngrijorată de acest eveniment, femeia a apelat la serviciul unic de urgență 112, însă răspunsul pe care l-a primit a dezamăgit-o profund, fiind șocată de umilința prin care a trecut.

Potrivit informațiilor, femeia a sunat de două ori la 112, după ce fiica ei a fugit de lângă ea în condițiile în care recent fusese externată de la Spitalul de Psihiatrie din Galați. Mama tineri i-a povestit dispecerului întâmplarea, spunându-i că adolescenta este de negăsit, sperând că Poliția o va ajuta să-și găsească fiica.

Dispecerul la care sunase femeia nu i-a făcut legătura cu Poliția, ci cu o altă dispeceră a Ambulanței care i-a spus femeii că nu se poate face nimic, deoarece inițial fiica era în raza vizuală a ei, iar mai apoi a luat-o la fugă prin oraș și a dispărut din ochii mamei. Femeia le-a explicat autorităților în ce zonă a fugit fiica ei, însă răspunsul pe care l-a primit a șocat-o și a speriat-o și mai tare, în condițiile în care tocmai aflase că Poliția nu poate face nimic pentru a o găsi. Femeia îl acuză pe dispecer că repezit-o și a umilit-o în timp ce ea se temea pentru viața fiicei sale care suferă de probleme psihice.

”E, dacă i-ați pierdut urma, doamnă, când o găsiți, este liniștită și vrea să meargă la spital, reveniți la 112. Nu vine nimeni s-o caute în tot orașul. A pierdut-o, extraordinar…Poliția nu este în acest moment pe fir. Dar nici Poliția nu aleargă după ea. Dacă ea este fugită și n-o vede nimeni, unde s-o caute Poliția, doamnă?”, i-a spus dispecerul, potrivit spynews.ro.

Tânără a fost găsită după câteva ore la Spitalul de Psihiatrie

După discuția jignitoare cu dispecerul, în care acesta i-a spus femeii că ar trebui să revină cu un apel la 112 atunci când o va găsi pe fiica ei, femeia a plecat în căutări singură, fără ajutorul autorităților.

La câteva ore după apelul la 112, femeia și-a găsit fiica unde s-ar fi așteptat cel mai puțin, chiar la Spitalul de Psihiatrie, unde adolescenta cu probleme psihice a mers pentru a sta de vorbă cu un gardian pentru care făcuse o obsesie.

Serviciul de Ambulanță Galați a anunțat că a demarat o anchetă, angajata fiind acuzată pentru că a răspuns necuviincios în cazul dispariției fetei de 16 ani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com