O ȚARĂ A RIDICAT TOATE RESTRICȚIILE ANTI-COVID! MEDICII AU TRAS UN SEMNAL DE ALARMĂ

După ce a înregistrat o scădere a numărului de noi cazuri de îmbolnăvire, Pakistanul a decis, luni, ridicare restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Această decizie a surprins pe toată lumea și a fost luată în ciuda sfaturilor medicilor, care se tem că acest lucru va genera în scurt timp o explozie a cazurilor de COVID-19. „Asociaţia medicală din Pakistan este surprinsă de decizia de deschidere a tuturor sectoarelor în acelaşi timp”, a declarat secretarul general Qasier Sajjad, potrivit Agerpres.

Hotărârea de încetare a tuturor restricţiilor a fost luată săptămâna trecută, după o scădere substanţială a numărului de infectări. În total, Pakistanul a confirmat 284.660 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 6.097 de decese. Peste 80% dintre cei infectaţi s-au vindecat.

Fără restricții

Astfel, în urma deciziei, începând de luni, toate magazinele şi industriile pot funcţiona normal. Cetățenii se pot întoarce la activitățile care le-au lipsit până acum. Vor putea merge la cinematografe, centre de înfrumuseţare şi relaxare, temple etc.

Anunțul guvernului, le-a dat libertatea locuitorilor de a face ce vrea așa că mulți s-au grabit să plece în vacanță, să iasă în oraș, iar alţii au fost văzuţi plimbându-se prin zone aflate încă în izolare. 

Deși majoritatea sectoarelor au fost redeschise, există două paliere care încă nu au ieșit de sub restricții. Este vorba despre instituţiile de învăţământ şi sălile de căsătorie care vor rămâne închise până la 15 septembrie. De asemenea, măştile faciale de protecţie şi distanţarea fizică sunt obligatorii în locurile publice.

Pakistanul a raportat primul caz de infectare cu noul coronavirus la 26 februarie, în martie a impus măsuri de izolare la nivelul ţării şi din mai a început plasarea în carantină a focarelor epidemice.

Sursa:

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com