O vedetă de televiziune a anunțat că este însărcinată! Și-a îndeplinit visul

Veste mare în showbiz-ul din România. O vedetă de televiziune a anunțat că este însărcinată. Este vorba despre o prezentatoare de știri de la postul de televiziune RTV. Cristina Herea este o prezență extrem de discretă, dar a dat câteva informații legate de această perioadă frumoasă din viața ei.

Cristina Herea este însărcinată

Cristina Herea de la RTV este însărcinată în trei luni. Prezentatoare TV s-a căsătorit în urmă cu un an, iar acum se pregătește să devină mamă.

Ea spune că a fost un început de sarcină cu probleme, însă este optimistă și are tot suportul soțului ei.

O vedetă de televiziune a anunțat că este însărcinată! Și-a îndeplinit visul

Sunt în 14 săptămâni de sarcină. Nu pot spune că a fost uşoară toată această perioadă, de când am aflat că sunt gravidă. Am avut trei luni cu probleme, dar cu ajutorul lui Mihai reuşesc să rămân optimistă. Sunt foarte norocoasă că îl am alături, mă sprijină necondiţionat, a spus Cristina Herea la RTV.

O vedetă de televiziune a anunțat că este însărcinată! Și-a îndeplinit visul

Prezentatoarea știrilor RTV s-a căsătorit cu Mihai Benga s-au căsătorit în vara anului 2020. Înainte de relația cu Benga, vedeta de televiziune a format un cuplu cu Codrin Ștefănescu.

Viaţa mea sentimentală era foarte tumultoasă. Cristina m-a scos din această mocirlă. Într-un moment de panică a intervenit ea, m-a scos dintr-un atac de panică, din această depresie generală în care eram, spunea Codrin Ștefănescu la Acces Direct.

La acea vreme, el spune că venirea Cristinei în viața lui l-a scos dintr-o pasă proastă, iar jurnalista spunea încă de atunci că își dorește un copil și că vrea să fie o mamă tânără.

El a spus că femeia perfectă e femeia care tace. El a găsit în minte
partener de discuţie, petrecem nopţile până la cinci dimineaţa în bibliotecă.. Astfel, am infirmat această afirmaţie, aşa că va urma şi cealaltă. Îmi doresc un copil şi-mi doresc să fiu o mămică tânără, declara Cristina Herea.

Din fericire, Cristina Herea este pe cale să-și îndeplinească visul și să devină mamă peste câteva luni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com