Oana Cuzino soț. De ce a divorțat vedeta PRO TV de soțul multimilionar

Oana Cuzino soț. De ce a divorțat vedeta PRO TV de soțul multimilionar

Oana Cuzino soț. Au trecut aproape 7 ani de la divorțul scandalos dintre Oana Cuzino și Yoav Stern, iar relația dintre cei doi pare să fie una bună, ba chiar foarte apropiată. Iată care este, de fapt, motivul pentru care cei doi au divorțat!

a

Oana Cuzino soț. De ce a divorțat vedeta PRO TV de soțul multimilionar

Oana Cuzino soț. Oana Cuzino și Yoav Stern au hotărât să divorțeze în urmă cu aproximatic 7 ani, după o căsnicie de 12 ani. Despărțirea nu a fost nicidecum una ușoară, ci una presărată cu mult scandal și meciuri în instanță.

Consideraţi un cuplu model, Oana Cuzino şi israelianul Yoav Stern, au depus actele de divorţ în vara lui 2014. Totul s-a petrecut în mare secret, atât prezentatoarea, cât şi soţul ei fiind recunoscuţi pentru discreţia de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Cea care a intentat acţiunea de divorţ a fost prezentatoarea TV. La câteva săptâmâni, soţul ei a depus o cerere pentru partaj. Cei doi au împărţit bunuri ce constau în imobile şi maşini de lux. Inclusiv vila de la Snagov s-a aflat pe lista partajului, însă ea a rămas în posesia milionarului.

Motivele despărţirii nu sunt clare şi s-a speculat la vremea respectivă că afacerile pe care le aveau împreună i-ar fi determinat să facă acest pas. Fostul soţ al Oanei Cuzino ar fi fost implicat în zone dubioase şi ar fi considerat înţelept să se separe de vedeta Pro TV.

Oana Cuzino soț. Căsătoria cu Yoav Stern, la începutul anilor 2000, a fost considerat lucrul cel mai bun care i se putea întâmpla Oanei Cuzino. Deşi este mai în vârstă decât ea cu aproape 20 de ani, omul de afaceri israelian i-a oferit ce avea nevoie o femeie.

Oana Cuzino soț. Cei doi s-au afișat împreună

La șase ani de la divorț, vedeta de la Pro TV și multimilionarul au fost surprinși împreună și par să fi revenit la sentimentele de altădată!

În urmă cu un an, Yoav Stern și Oana Cuzino au fost văzuți la un renumit restaurant din zona Primăverii, din București. Cu toate că cei doi au trecut print-un divorț scandalos și s-au „războit” prin instanțe pentru o avere colosală, multimilionarul și vedeta PRO TV-ului dau semne clare că au revenit la sentimente mai bune.

Oana Cuzino soț. Cei doi au fost însoțiti de fiica lor, Naomi. Aceștia au stat împreună aproximativ trei ore și au petrecut timpul într-o atmosferă extrem de relaxantă. Cei trei s-au delectat cu cele mai sofisticate preparate culinare. Tot atunci, multimilionarul a cerut ospătarilor să aducă una dintre cele mai bune sticle de șampanie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com