Oana Lis, mesaj sfâșietor de pe patul de spital cu Viorel Lis: „La bine și la greu”

Oana și Viorel Lis trec împreună peste una dintre cele mai grele încercări ale vremurilor pe care le trăim. Ambii infectați cu COVID-19, au ajuns să fie internați în același salon al spitalului Matei Bals din Capitala. Soția fostului edil al Capitalei a postat o imagine emoționantă cu un mesaj sfâșietor chiar de pe patul de spital!

a

De aproape o săptămână, Oana Lis este internată alături de soțul ei, fostul edil al Capitalei Viorel Lis, amândoi soți fiind infectați cu Covid. Aceasta a publicat o imagine cu un mesaj sfâșietor.

Oana Lis, de pe patul de spital cu Viorel Lis: „La bine și la greu”

Oana Lis a demonstrat că nu se dezlipește de Viorel Lis nici în cele mai grele momente. Fostul politician suferea deja din pricina unor probleme grave de sănătate, iar faptul că s-a infectat cu COVID-19 a fost o lovitură grea pentru fostul edil. Așa se face că a ajuns să fie internat de urgență în spital. După doar câteva zile, soția lui i s-a alăturat în același salon, fiind și ea depistat pozitiv.

Oana Lis se simte mai bine și a demonstrat că nu și-a pierdut optimismul și umorul nici pe patul de spital. Soția fostului primar a publicat o imagine în care îl ține pe acesta strâns de mână și a adăugat un mesaj emoționant. Însă a ținut să adauge și o glumă.

„Împreună. La bine și la greu. Cum am stabilit. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi si covidul!😉”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii.

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis

Săptămâna trecută, Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei, menționând că și ea s-a infectat cu Covid, fiind la rândul ei internată în același salon cu soțul ei.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana în cadrul unei emisiuni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com