Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Cum reacționat Cristi Brancu! ”Nesimțito ce ești!”

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Vedeta a vorbit mai mult decât trebuia într-un interviu oferit lui Cristi Brancu. 

a

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct

Oana Roman a fost invitată să-i ofere un interviu lui Cristi Brancu prin Skype. În timp ce discuta cu jurnalistul, fiica lui Petre Roman a auzit cum fiica ei trântea ușile în casă și striga, moment în care s-a scuzat în timpul transmisiunii live și a plecat să verifice ce face Isabala.

Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Vedeta s-a ridicat instant de pe scaun, vizibil nervoasă și și-a cerut scuze, însă și-a motivat plecarea cu faptul că trebuie să meargă pentru a opri zgomotul.

”Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special și trebuie să merg”, i-a spus Oana Roman lui Cristi Brancu. ”Te rog frumos”, a afirmat prezentatorul.

Cristi Brancu a rămas conectat și a încercat pe cât posibil să-i țină pe cei care urmăreau interviul conectați, însă pe fundal s-a auzit o replică șocantă, care l-a lăsat pe prezentator fără cuvinte. Oana Roman a făcut o gafă colosală în direct! Aceasta și-a apostrfat într-un mod brutal și toată lumea a auzit: ”Nesimțito ce ești!”, i-a spus vedeta Isabelei, potrivit cancan.ro.După o discuție aprinsă cu fiica ei, Oana Roman s-a întors pentru a continua interviu ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Momentul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare! A încercat, totuși, să motiveze comportamentul fiicei sale.

 ”Deci, o face special, n-am ce să fac! Trântește uși. Eu o înțeleg că s-a săturat, stă de trei luni în casă”, a spus vedeta.

@cristian_valentin96

#foryou #foryoupage #viral

♬ sunet original – Cristian Valentin

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com