Oana Roman, afectată de faptul că se zice că mama sa este la azil. Unde e Mioara Roman, de fapt

Oana Roman a declarat că este afectată de faptul că s-a înțeles din presă că și-ar fi trimis mama la azil. Vedeta a ținut morțiș să clarifice unde este mama sa.

Oana Roman a primit mai multe mesaje, prin care fanii îi atrag atenția că și-ar fi abandonat mama în azil. Fosta prezentatoare TV a explicat că este vorba despre un centru de recuperare de lux.

Mioara Roman, în centru de recuperare ce costa între 2500 și 4000 de euro pe lună

Mioara Roman este tratată într-un complex de lux, ea având deja 80 de ani și mai multe probleme de sănătate. În ultimele luni, fosta soția a lui Petre Roman a suferit două intervenții chirurgicale. Prima dată, Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat.

Mioara Roman a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată. Din toate aceste motive, Oana Roman a luat decizia să-și interneze mama o lună într-un centru de tratament de lux.

“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, le-a transmis Oana Roman, la Antena Stars, criticilor.

Oana a postat pe Facebook fotografii de la cu centrul de lux unde mama ei este internată în prezent. Așa numitul azil este de fapt un centru de recuperare de lux pentru seniorii cu probleme de sănătate. Cheltuielile celor care sunt tratați la acest centru ajunge de la 2500 de euro până la 4000 de euro, pe lună.

“Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus Oana Roman.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com