Oana Roman o duce pe mama ei într-un centru pentru vârstnici: “Sunt foarte fericită că poate sta acolo”

Oana Roman a luat o decizie importantă pentru mama ei. Mioara Roman va merge într-un centru dedicat persoanelor vârstnice, unde va face tot felul de proceduri și tratamente pentru afecțiunile de care suferă. Oana Roman a fost cea care a vorbit despre acest subiect pe Instagram, unde a spus că este fericită că poate face asta pentru mama ei.

Mioara Roman va sta într-un centru pentru vârstnici

Oana Roman a semnat un contract cu un centru din Capitală dedicat persoanelor vârstnice, unde o va duce și pe mama ei, Mioara. Ajunsă la venerabila vârstă de 80 de ani, Mioara Roman se confruntă cu mai multe afecțiuni, iar în cadrul acestui centru va face numeroase proceduri și tratamente.

Oana Roman o duce pe mama ei într-un centru pentru vârstnici: “Sunt foarte fericită că poate sta acolo”

Fiica lui Petre Roman s-a declarat mulțumită că poate face asta pentru mama ei și este sigură că acolo va beneficia de cele mai bune servicii.

Am făcut un lucru foarte bun, am fost să semnez contractul pentru a o duce pe mama la un centru, unde să poată face recuperare pentru afecțiunile de care suferă, mai ales Parkinsonul. Mama o să stea acolo probabil o lună de zile, ca să-și poată face diverse proceduri și tratamente. Sunt foarte fericită că pot să fac asta pentru ea. Acolo este un loc în care sunt și rezidenți permanenți, care au nevoie de îngrijiri. Locul este 5 stele plus, arată extraordinar, și sunt foarte fericită că ea poate sta acolo, a spus Oana Roman pe Instagram.

Este cunoscut faptul că Oana Roman se ocupă îndeaproape de mama ei și face tot posibilul ca starea de sănătate a acesteia să se mențină cât se poate de bună. I-a fost alături mamei sale de fiecare dată când aceasta a fost internată, și asta nu s-a întâmplat de puține ori.

Mioara Roman a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, printre care și intervenția laparoscopică pentru îndepărtarea colecistului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com