Oana Roman, reacție după atacul Rusiei în Ucraina. Mesajul vedetei pentru fani: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război” - RADIO FX NET

Oana Roman, reacție după atacul Rusiei în Ucraina. Mesajul vedetei pentru fani: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

Lumea întreagă a rămas înmărmurită după ce Rusia a început atacul asupra Ucrainei. Printre românii înspâimântați de cele întâmplate în țara vecină, se numără și Oana Roman.

Fiica fostului premier Petre Roman a vorbit despre atacul Rusiei, de la primele ore ale dimineții, din Ucraina. Oana Roman spune că îi este teamă pentru viitorul nostru. Vedeta a postat un mesaj pe conturile personale de socializare!

Oana Roman, reacție după atacul Rusiei în Ucraina. Mesajul vedetei pentru fani: „Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

Încă de la primele ore ale dimineții, Oana Roman a mărturisit pe contul ei personal de Instagram că îi este teamă pentru ceea ce s-ar putea întâmpla, asta deoarece ceea ce se întâmplă este la doar un pas de noi.

Mai mult decât atât, fiica fostului premier Petre Roman a ținut să precizeze că ceea ce noi trăim astăzi s-a mai întâmplat în urmă cu 100 de ani, când a fost și pandemie de gripă și război, la fel cum trăim noi în zilele de azi.

„Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani.

Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman ar renunța la viața în România: „Viitorul nu sună bine pentru România”

În iunie 2021, Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că ar renunța la viața în România, deoarece „viitorul nu sună bine pentru România”, susține ea.

Oana Roman a spus pe pagina sa de Instagram că „nimic altceva” nu o ține în România și rămâne în țară doar pentru mama sa.

„M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta!

Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a mărturisit Oana Roman atunci pe rețelele de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com