OANA ROMAN S-A DESPĂRȚIT DE MARIUS ELISEI? OANA: „AM ÎNȚELES CĂ NU SE MAI POATE MERGE MAI DEPARTE ȘI O SĂ-MI VĂD DE DRUMUL MEU”

Fanii Oanei Roman au rămas șocați. Vedeta a postat câteva filmulețe pe Instagram în care a vorbit despre faptul că este timpul să meargă singură pe drumul  ei și să se axeze pe creșterea fetiței. 

Totul a pornit de seara trecută când vedeta și-a anunțat urmăritorii că nu mai colaborează cu un anumit brand. Astăzi, Oana Roman a venit cu explicațiile care au șocat pe toată lumea. Nu doar că nu va mai colabora cu brand-ul respectiv, dar va merge singură pe drumul ei. Cu ochii în lacrimi, Oana Roman a vorbit despre ce are de făcut de azi înainte.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână (…) pentru că m-am implicat foarte mult în acest proiect. Se pare că nu a fost de ajuns. 

Eu am considerat că este un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Drept pentru care nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei. Firma și site-ul au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare. „, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman: „Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu

Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Cum firma și site-ul respectivului brand au rămas pe mâinile lui Marius Elisei, vedeta a ținut să precizeze că va merge atât personal, cât și profesional singură pe drumul ei.

„Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă. Eu nu mai am nicio legătură cu acest proiect și absolut orice colaborare s-a încheiat. 

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Practic, nu am avut de ales. Nu a fost alegerea mea, nu a fost decizia mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot. Am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. O să-mi văd de drumul meu atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și al vieții personale. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă pentru că eu trebuie să mă concentrez să-mi cresc acest copil minunat pe care-l am. „

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com