Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei: ”Practic, nu am avut de ales”

Oana Roman s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu ochii în lacrimi, precizând că acesta a plecat de acasă și cu afacerea de familie, care era pe numele lui.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman a pus capăt relației cu Marius Elisei. Chiar ea a făcut anunțul pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi, și a precizat că acesta i-a luat și afacerea de familie, deoarece era pe numele lui, informează Spynews.

Oana Roman a povestit fanilor că nu a avut niciun câștig de pe urma proiectului de familie, un site cu haine, cu toate că ea s-a implicat foarte mult în dezvoltarea lui.

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a spus Oana Roman pe contul său de socializare despre Marius Elisei.

Oana Roman a mai precizat că, deși nu a fost dorința ei de a se separa de Marius Elisei, nu a mai avut de ales.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.” , a mai spus Oana Roman pe contul său de socializare!

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Cred că ne-a ţinut împreună faptul că, dincolo de toate astea, ne simţim bine împreună, facem lucruri care ne plac împreună, avem acest copil minunat. Cumva, ne e mai bine împreună decât separaţi.Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, a declarat Oana Roman, în urmă cu câteva luni,  pentru OKMagazine, la momentul reîmpăcării cu Marius Elisei.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com