Oana Roman și Marius Elisei locuiesc acum din nou împreună? Cum i-a dat fiica lor de gol

Oana Roman și Marius Elisei locuiesc acum din nou împreună? Cum i-a dat fiica lor de gol

Oana Roman și Marius Elise pare că locuiesc din nou împreună după ce au decis să-și mai dea o șansă! Fiica lor, Isabela, i-a dat de gol!

a

Oana Roman și Marius Elisei locuiesc acum din nou împreună? Cum i-a dat fiica lor de gol

Oana Roman și Marius Elise pare că fac pași mari în relație după ce au decis să se împace. Dacă declarațiile de dragoste și ipostazele tandre în care au fost surprinși nu sunt destule dovezi pentru a arăta cât de mult se iubesc aceștia după împăcarea neașteptată, fiica lor a venit acum cu noi dezvăluiri!

Isabela, fetița pe care Oana Roman și Marius Elisei o au împreună, a scos la iveală un detaliu foarte interesant despre relația dintre părinții ei. Într-o postare pe Instagram, micuța a mărturisit că după ce ea și mama ei s-au întors aseară din vacanța din Franța, cei doi părinți au adormit împreună până ce i-a trezit! Declarațiile fetiței i-a făcut imediat pe internauți să se gândească dacă nu cumva, ce doi s-au mutat deja împreună.

”Aseară am chirăit ca să pot să-l trezesc pe tati de lângă mami ca să doarmă cu mine, că mi-a promis. Și a adormit lângă tine și după aia am chirăit ca să vină lângă mine”, a spus fiica Oanei Roman la InstaStory.

Marius Elisei și-a dorit împăcarea cu Oana Roman

La începutul lunii iunie, Marius Elisei și-a exprimat public dorința de a se împăca cu Oana Roman. Bărbatul a oferit atunci mai multe declarații la Antena Stars prin care spunea că obișnuiește să îi dăruiască flori și că o iubește în continuare.

”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars, în exclusivitate.

Mai mult, fostul soț al Oanei Roman a mai declarat că ei sunt în continuare căsătoriți în fața lui Dumnezeu, din punctul lui de vedere, ceea ce pentru el e mai important decât orice act. Tot el spunea că pentru el împăcarea cu Oana Roman ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar putea întâmpla și iată că dorința i s-a îndeplinit.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com