Oana Roman și Marius Elisei, nicio șansă de împăcare. Ce a spus vedeta despre soțul ei

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut sărbătorile departe unul de celălalt, fără măcar să-și vorbească. Cei doi soți nu mai comunică deloc, după cum chiar Oana a declarat. Separarea a fost anunțată cu câteva zile înainte de Crăciun și iată că cei doi nu au revenit la sentimente mai bune. Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată dacă vorbește cu soțul ei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv

Pentru Oana Roman și Marius Elisei pare că nu mai există nicio cale de împăcare. Cei doi soți s-au despărțit cu câteva zile înainte de Crăciun și până acum nu s-a schimbat nimic din această decizie. În prima zi din an, fiica lui Petre Roman a fost întrebată dacă vorbește cu soțul ei, iar răspunsul Oanei a fost negativ. Ea a spus că nu vorbește cu Marius, deși ar fi multe de clarificat. Se pare că bărbatul este cel care refuză orice cale de comunicare cu soția sa și mama copilului său.

”Eu mi-aș dori ( n.r să vorbesc), pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătură cu Isa, dar doar eu îmi doresc asta.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mai mult decât atât, din ce spune Oana Roman, s-ar părea că nu mai există nicio șansă de împăcare și că se va ajunge la divorț. Vedeta pare destul de resemnată cu privire la această situație, ea fiind oricum o persoană extrem de puternică și asumată.

”Deznodământul acesta va fi doar că nu știu sub ce formă și când. ( n.r despre divorț). Din punctul meu de vedere nu, și nici din al lui. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014, zi în care au făcut și botezul fiicei lor. La petrecere au participat peste 250 de invitați, dintre care foarte multe persoane cunoscute din showbiz-ul românesc.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com