Oana Zăvoranu a criticat-o pe Cristina Ich. Vorbe dure la adresa iubitei lui Alex Pițurcă - RADIO FX NET

Oana Zăvoranu a criticat-o pe Cristina Ich. Vorbe dure la adresa iubitei lui Alex Pițurcă

Oana Zăvoranu aruncă vorbe tot mai acide la adresa vedetelor din showbizul autohton. Nimeni și nimic pare că nu-i stă în cale să facă acest lucru. De data aceasta, în vizorul ei a intrat Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Cristina Ich

Oana Zăvoranu și-a creat deja un obicei în a critica vedetele showbiz-ului autohton. Nimeni pare că nu scapă de vorbele sale acide. De această dată, Cristina Ich este cea care a ajuns în vizorul Queridei, informează cancan.ro

Oana Zăvoranu îi aruncă vorbe grele Cristinei Ich și îi reproșează faptul că nu specifică faptul că unele postări sunt sponsorizate

„Câh vă arată tot, inclusiv cred că și momentul în care stă pe WC. Vreun sponsor, ceva, pentru acest moment?Noroc că ți-ai luat cu tine toate acaretele pentru care ești plătită să vorbești. Slugile așa fac, cară tot după ele. TOT. Asta și apa și-a luat-o cu ea în vacanță… sărăcie ce ești! La aer nu ai niciun contract, slugă credincioasă? Spitalul 9, ești „ușor nervosuță”. Eu sunt mega-liniștită, culmea, că eu nu cer nimic, eu plătesc”,  a criticat-o Oana Zăvoranu pe Cristina Ich, prin intermediul rețelelor de socializare.

Unele dintre cuvintele răuțe din partea Oanei la adresa Cristinei, o persoană activă în mediul online, sunt: ”sărăcie”, ”crizată”, ”incultură” sau ”buboaie.”

”Să specifici mereu când postezi, sărăcio, că dacă vorbești pentru ceva, ești plătită. Ai înțeles, slugă?Veză că o să îți scrie toate săracele din momentul în care m-am pus pe voi. Ți s-a împleticit limba în gură de la incultură. Tu ai buboaie multe care nu trec cu patch-uri. Unde ai pus medicamentele? Păi eu când îți spun că ești crizată? Se ascunde și serul de tine. La tine, despre tot ce ești plătită să trăncăni și ți se dă MOCA, e viață, m-am prins de mult timp. Hai că Piți te lasă să-I faci o lăbuță, am vorbit eu cu el.”, sunt câteva dintre comentariile Oanei Zăvoranu.

Cristina Ich, în lacrimi

În pofida criticilor, mai de mult, Cristina Ich consideră că viața sa a evoluat, mai ales în mediul online, unde o urmăresc mulțimi de oameni.

”Mi-am amintit de toată copilăria mea și de la țară la mine și de cum am evoluat, pentru că pentru mine este o evoluție, mai ales pentru că știu cum am crescut, bineînțeles că am crescut frumos, dar n-am uitat și acolo o să rămână o parte din sufletul meu tot timpul care o să-mi lipsească, pentru că sunt un om foarte simplu, indiferent de cum pare pe online”, a spus Cristina Ich, în lacrimi, pe Instagram.

Chiar dacă unele persoane o consideră arogantă, Cristina Ich neagă acest lucru.

”Indiferent de cum par pe online, arogantă, țărancă, obosită, eu sunt un om foarte simplu și o să păstrez simplitatea cât o să pot eu, indiferent de glumele mele, ce mai spun eu câteodată”, a mai spus ea.

Cristina Ich este împreună cu Alex Pițurcă și sunt părinții micuțului Noah de pe data de 25 octombrie 2019. De atunci, băiețelul a devenit centrul Universului părinților săi, Cristina Ich și Alex Pițurcă fiind topiți după el. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să aibă un copil.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com