Oana Zăvoranu, declarații șocante despre momentul în care a încercat să se sinucidă. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

Oana Zăvoranu, declarații șocante despre momentul în care a încercat să se sinucidă

Oana Zăvoranu, declarații șocante despre momentul în care a încercat să se sinucidă. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a vorbit despre carieră și viața ei personală. Extrem de sinceră, așa cum ne-a obișnuit, actrița a povestit și momentul în care a încercat să se sinucidă. Care a fost motivul?

a

Oana Zăvoranu, declarații șocante despre momentul în care a încercat să se sinucidă. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

Oana Zăvoranu, declarații șocante despre momentul în care a încercat să se sinucidă. Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai apreciate și controversate prezente feminine din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, vedeta a fost implicată în diverse scandaluri, chiar și cu propria mamă. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, vedeta a vorbit despre momentul în care a vrut să se sinucidă, menționând care a fost motivul care a determinat-o să recurgă la acest gest. Deși mai multe persoane au declarat la acea vreme că situația a fost regizată, Oana Zăvoranu a clarificat situația, făcând dezvăluiri șocante.

Conform acesteia, presiunea scandalului în care a fost implicată în cazul vrajitoarelor,a determinat-o să-și pună capăt zilelor. Actrița își amintește că a luat mai multe pastile combinate cu alcool, dar din fericire a fost transportată de urgență la spital. „A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”‘, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana si mama sa

Oana Zăvoranu, epuizată psihic de scandalurile cu mama sa

Vedeta a declarat că a obosit psihic, pentru că ajunsese la capătul puterilor din cauza problemelor cu mama ei, cu Pepe, dar și cu vrăjitoarele. Aceste situații au determinat-o pe Oana să recurgă la un gest șocant. „Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș… nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi”.

Oana se simțea neputincioasă și fără puteri, nemaiavând resursele necesare pentru a se lupta cu aceste situații. Din fericire, actrița a fost salvată la timp. Vedeta a reușit să-și rezolve toate problemele și să facă pace cu trecutul său, iar în prezent se simte extrem de liniștită și împăcată. Aceasta a mai spus că momentul în care a decis să meargă la vrăjitoare a fost acela în care și-a văzut mama că dansa alături de fostul său soț, în cadrul unei emisiuni Tv. Pentru moment, Oana a crezut că este ceva necurat la mijloc, dar s-a înșelat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com