OANA ZĂVORANU IAR SARE LA GÂTUL BIANCĂI DRĂGUȘANU: „E O ALTĂ CATEGORIE ȘI E MULT DE POVESTIT”

Face ce face Oaza Zăvoranu și iar sare la gâtul divelor cu care se presupunea că a făcut pace. De data aceasta, a venit rândul Biancăi Drăgușanu. Se pare că blondina încă o scoate din sărite pe „Querida”, iar Oana abia așteaptă să spună tot ce știe despre Bianca. 

Zăvoranca nu se poate abține când vine vorba de vedetele și influenceritele din România. De fiecare în parte a spus sau are de gând să facă dezvăluiri. Iar faptul că, la un moment dat, a făcut pace cu unele dintre ele nu o condiționează să renunțe la atac. Din contră! Cum e puțin ațâțată, cum mai aruncă o săgeată, două, trei. La fel este și în cazul Biancăi Drăgușanu cu care a avut în trecut câteva zile de foc. Și-au aruncat replici dure, s-au înjurat, s-au amenințat că fac dezvăluiri picante, însă au reușit să discute și să îngroape securea războiului. Până acum! Căci, se pare că, Oana Zăvoranu odată ce s-a pornit, niciun armistițiu nu o poate face să tacă.

Oana Zăvoranu: „Bianca face parte din categoria fetelor de Dubai”

„Querida” a fost întrebată de fani dacă Bianca este inclusă pe lista victimelor sale, iar răspunsul a fost pe placul cârcotașilor.

” Da, dar aia e o altă categorie, a „fetelor de Dubai” și acolo e mai mult de povestit. ” , a răspuns Oana Zăvoranu pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu o dăduseră la pace

După ce timp de câteva zile, cele două dive s-au jignit ca la ușa cortului și, se pare că, la un moemnt dat, ajunseseră la un “armistițiu”. Vestea a fost dată astăzi de Oana Zăvoranu, după ce a fost întrebată de un fan cine a făcut pace între ea și Bianca Drăgușanu.

“Nimeni. Am vorbit pe WhatsApp  și am întrebat-o dacă e sigură că vrea o tăvăleală gravă cu mine?… A dat-o la pace, eu sunt sigură și bazată pe mine, nu există să ridice vreuna râtu’ la mine și să bat în retragere, că n-am frici sau angoase. Din contră, chiar…”, a declarat vedeta din serialul “Sacrificiul”

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com