OANA ZĂVORANU O FACE PRAF PE OANA ROMAN, DUPĂ CE S-A POZAT ÎN BODY MULAT: „IAR AI ÎNDOIT CADA ȘI PEREȚII DE LA PHOTOSHOP”

2020 a trecut, dar nici în 2021 Oana Zăvoranu nu o iartă pe Oana Roman! După ce aceasta s-a pozat într-un body negru și extrem de mulat, bruneta a postat-o la ea pe story și a făcut-o praf din nou.

Oana Zăvoranu a dat din nou de pământ cu Oana Roman, cea pe care o acuză că folosește prea mult Photoshop și își distorsionează fotografiile. Mai mult, bruneta s-a grăbit să o jignească din nou și să spună despre ea că a scăpat de kilogramele în plus tot prin intermediul aplicațiilor.

„Ia uite-o mă pe asta de stătea cu regii la masă. Cum vă cerșește bani pentru ceaiul de că***e chiar de dimineață.
Iar ai îndoit de la Photoshop cada și pereții din jurul tău? Mitomana pământului” a scris Oana Zăvoranu, în story-ul postat cu Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman a încheiat un capitol din viața ei, relația cu Marius Elisei. După șase ani, cei doi s-au despărțit, iar lucrurile nu par că s-au terminat cu bine. Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Intagram că nu păstrează legătura cu Marius, deși ar mai avea multe lucruri de lămurit.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com