AD

ACTUALITATE

Ochii roșii ar putea fi simptom de coronavirus. Descoperirea cercetătorilor americani

todayaprilie 2, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Cercetătorii americani au descoperit că ochii roșii ar putea reprezenta un simptom de coronavirus, deși acest indiciu nu apare decât la foarte puține infectate.

Ochii roșii ar putea fi simptom de coronavirus

Conform abc7news.com, mai multe informații sugerează că noul tip de coronavirus poate provoca conjunctivită, denumită în mod obișnuit ochi roșii, iar acesta este un nou simptom după care medicii se pot lua atunci când analizează un pacient.

Deși este considerat un simptom rar, informațiile Academiei Americane de Oftalmologie arată că virusul poate fi transmis prin aer de la persoanele care suferă de conjunctivită.

Conjunctivita este o iritație a ochilor care provoacă înroșire, umflare și uneori lăcrimare. Medicii au remarcat că aceste cazuri de ochi roșii sunt rare, și par a afecta doar 1 până la 3 la sută dintre persoanele care au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Numărul cazurilor de coronavirus în lume se apropie de 1.000.000

Însă, Academia Americană de Oftalmologie nprecizează că pe lângă conjunctivită, pentru a fi posibil infectat cu coronavirus, persoana respectivă trebuie să mai aibă și alte simptome precum tuse sau dificultăți respiratorii.

sursa : fanatik.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com