Olivia Steer subliniază noi teorii ale conspirației: „Bill Gates este o entitate cu multiple fațete. Au preluat controlul asupra lumii”

Olivia Steer a preluat o postare de la avocatul Gheorghe Piperea prin care a subliniat că există o manipulare planificată la nivel mondial, guvernele fiind părtașe, iar Bill Gates controlează OMS prin finanțări, demonstrat prin timpul alocat în cadrul plenului organizației. Printre beneficiile generate de această manipulare a populației de către China, guvernele lumii și Gates, se urmărește ”câștigarea unor sume uriașe de bani și a unor noi teritorii economice sau geostrategice”.

China și Bill Gates, actorii care au gestionat manipularea în masă

China și Bill Gates au acces direct, nestingherit, la toate informațiile, planurile și strategiile zisei organizații, ca și când ar fi o magazie din fundul propriei lor curți; De vreme ce OMS a mințit, de vreme ce guvernele lumii au mințit, de vreme ce China a jucat șah cu umanitatea (băgând spaima în lume cu filmulețele cu chinezi căzători pe strada ca din senin, cu străzi pustii și cu locuințe sparte cu ferocitate pentru a extrage de acolo „infectații”), pentru a câștiga trilioane la bursă și noi teritorii economice sau geostrategice, înseamnă că retroactiv, toate dubiile, toate criticile, toate spaimele pentru drepturi și libertăți ale celor câțiva eretici care au stat treji în fața acestor scenarii au fost corecte”.

„Organizația nu mai are caracter public, mondial, ci a devenit firma privată a lui Bill Gates

„Bill Gates, prin două vehicule speciale (o fundație și un trust), este cel mai mare finanțator al organizației; pur și simplu, organizația nu mai are caracter public, mondial, ci a devenit firma privată a lui Bill Gates, încă de pe vremea fostei directoare a OMS, chinezoica Chan; în timp ce șefilor de state li se acordă maxim 5 minute de speech, lui Bill  i se acordă 40 de minute, în plenul organizației și în văzul întregului glob”, se arată în postarea preluată de Olivia Steer.

Avocatul Gheorghe Pipera vorbește despre o falimentare intenționată

„ Doar atât va mai spun azi – că Bill nu este o persoană, este o entitate cu multiple fațete, un nod important într-o puternică rețea de sens din care fac parte ciracii săi din industria Big Tech. Cu Bill omniprezent în cadrul OMS, cu Fauci în coasta lui Trump, industria Big Tech nu numai că căpătat câteva trilioane de dolari, suplimentar față de trilioanele de dolari deja deținute (aveau nevoie „să mănâncă” și gura lor ceva, amărâții de ei), dar au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă. O lume intenționat falimentată”, mai scrie în postare.

Sursa: gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com