Olteanul și coronavirusul

Un oltean se întoarce de la spital, unde a auzit că un pacient a fost depistat cu coronavirus. Se întoarce înapoi în sat și se duce la gardul vecinului să-l întrebe:

a

– Mă, vecine, tu ai coronavirus?

Stă vecinul nostru și se gândește: dacă-i spun că am, îmi cere să-i dau; dacă-i spun că n-am, zice că nu-s om gospodar…După ce se gândește răspunde:

– Am, dar numa’ puțin mi-o rămas pe fund.

***

Un cuplu căsătorit își bea cafeaua de dimineață în bucătărie. Pe geam, se vede vecina care întinde rufe la soare.

– Vai, ce rufe murdare are vecina noastră! Mi-e și groază să mă gândesc la cum o fi la ea în casă, dacă așa arată rufele spălate, exclamă soția. De atunci, la fiecare câteva zile, vecina poate fi văzută cum iese pe balcon să-și întindă rufele, și mereu soția remarcă ce mizerabile sunt acestea.

Într-o zi, surpriză! Vecina întinde la soare mai multe rufe curate. – Oare cum de s-a întâmplat și minunea asta? Cineva cred că i-a făcut observație.

− Nu, draga mea, zice soțul, de dimineață a trecut mama pe la noi și ne-a spălat geamurile.

***

Se întâlnesc doi rechini:
– Ieri am înghițit un oltean. Trei zile am puțit a praz!
La care celalalt:
-Eu am înghițit acum câteva zile o blonda. Avea capul așa de gol că trei zile nu m-am mai putut scufunda.

***

Doi nuntaşi la nuntă. Unul către celălalt:
– E cea mai urâtă mireasă pe care am văzut-o la o nuntă!
Celălalt sec:
– E fiica mea!
– A, mă scuzaţi, nu am ştiut că sunteţi tatăl miresei, spuse primul.
– Nu sunt tatăl ei, boule, sunt maică-sa!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com