AD

ACTUALITATE

OMS cere ca ridicarea restricțiilor să se facă treptat. Avertisment în privința revenirii coronavirusului: “Nicio ţară nu e în siguranţă”

todayaprilie 22, 2020

Background
share close
AD
AD

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cere ca ridicarea restricțiilor de distanțare socială luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului să se facă treptat.

OMS cere ca ridicarea restricțiilor să se facă treptat

Directorul regional al OMS pentru Pacificul de Vest, Takeshi Kasai, consideră că dacă restricțiile de circulație nu vor fi ridicate treptat, noul tip de coronavirus ar putea să revină.

Kasai consideră că măsurile de restricție s-au dovedit eficiente, iar oamenii trebuie să fie pregătiți pentru un nou mod de viață care să permită societății să funcționeze în timp ce coronavirusul este ținut sub control.

”Trebuie să ne adaptăm viața și sistemele de sănătate împreună cu epidemia, cel puțin până la găsirea unui vaccin sau un tratament foarte eficient”, a declarat oficialul OMS, conform Reuters.

Epidemia de coronavirus nu trebuie să perturbe programele de vaccinare împotriva altor boli

Kasai a mai spus că Guvernele care iau în considerare măsurile de ridicare a blocajului ar trebui să facă acest lucru cu atenție și în etape și să continue monitorizarea situației epidemice.

Atât timp cât coronavirusul circulă, nicio țară nu este în siguranță. Oamenii și societatea trebuie să fie gata pentru un nou mod de a trăi”, a afirmat directorul OMS.

Kasai a avertizat că epidemia nu trebuie să perturbe programele de vaccinare împotriva altor boli precum poliomielita, rujeola și rubeola. În caz contrar, s-ar putea ajunge la o nouă criză atunci când sistemele de sănătate vor fi depășite de situație.

Trei țări, Iran, Serbia și Israel, au anunțat că renunță parțial la restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, în contextul în care numărul de cazuri a început să fie în scădere.

În urmă cu o săptămână, patru țări europene, Cehia, Austria, Danemarca și Norvegia, au luat decizia de a relaxa măsurile de restricție. Și Elveția va relaxa gradual restricțiile antiepidemice, începând cu 27 aprilie.

sursa : fanatik.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com