Omul de știință care a prezis cutremurul din Turcia anunță un nou seism devastator la începutul lunii martie: „Mult peste magnitudinea 8”

Omul de știință care a prezis cutremurul din Turcia anunță un nou seism devastator la începutul lunii martie. Iată detaliile!

a

Omul de știință care a prezis cutremurul din Turcia anunță un nou seism devastator

Cercetătorul olandez Frank Hoogerbeets, care a prezis cutremurul din Turcia, Siria și Liban cu 3 zile înainte de sosirea acestuia, a afirmat că un cutremur va avea loc și în India, cu magnitudinea 7, în luna martie.

Omul de știință olandez a avertizat asupra unei creșteri a activității seismice în perioada 25-26 februarie:

„S-ar putea să asistăm la o creștere semnificativă a cutremurelor și la unele evenimente seismice puternice în prima săptămână din martie”, a explicat el, adăugând că va intra în detalii despre prima săptămână din martie într-unul dintre următoarele videoclipuri pe care le va publica.

Frank Hoogerbeets: „Un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și/sau 6-7 martie”

Potrivit omului de știință, vor avea loc mișcări planetare și lunare mari pe 2,4 și 5 martie:

„O convergență a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 și 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și/sau 6-7 martie”, a spus Frank Hoogerbeets, care indică un cutremur de 7 sau 8 pe scara Ricther.

„Din nou, am putea asista la un eveniment seismic major spre mare ca rezultat. 

Ar putea fi de magnitudine medie 7, dar și mult peste magnitudinea 8. Nu exagerez aici, nu încerc să creez teamă. Acesta este un avertisment, deoarece geometria planetară critică pe care o vedem aici este cunoscută pentru a provoca evenimente seismice majore sau mari. Și nu ar trebui să îl subestimăm. 

Acum s-ar putea să nu fie doar un singur eveniment seismic mare, ar putea fi mai multe evenimente seismice cu mult peste magnitudinea 6 în această primă săptămână din martie. Și de fapt, am putea avea de-a face cu două scenarii aici. 

Fie vom avea cel mai mare eveniment seismic în jurul datei de 3 sau 4, imediat după geometria planetară critică din data de 2. Sau apoi poate și o creștere seismică după data de 5, care va fi în jurul datei de 6, 7, la momentul lunii pline.  

Sau am putea vedea o creștere seismică suplimentară în jurul datei de 3, 4 și apoi cel mai mare seismic eveniment în urma geometriei planetare pe 5 și va fi în jurul datei de 6, 7 cu luna plină. Nu avem cum să știm. Dar prima săptămână din martie va fi critică, extrem de critică. Din nou, am putea asista la un eveniment seismic cu o magnitudine mult peste 7, poate chiar peste 8 grade”, a mai explicat omul de știință.

A prezis cutremurul din Turcia

Cu trei zile înainte de cutremurul din 3 februarie 2023, cercetătorul olandez Frank Hoogerbeets, care lucrează pentru Solar System Geometry Survey (SSGS), cu sediul în Olanda, ar fi făcut o predicție în acest sens. Expertul olandez Frank Hoogerbeets a scris pe Twitter:

„Mai devreme sau mai târziu va avea loc un M 7”.

Și iată că acum, acesta a prezis că un cutremur major va începe în Afganistan și se va termina în Oceanul Indian, după ce va traversa Pakistanul și India.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com