Ordonanța Militara nr. 5 din 30 martie 2020 și Ordonanța militara nr. 6

Ordonanța Militară nr. 5 și Ordonanța militara 6. Raed Arafat, Marcel Vela și Bogdan Despescu au făcut luni seara, pe 30 martie 2020, noi declarații de presă de la sediul MAI. S-a emis ordonanța militară nr. 5 din 30 martie. Cei trei sunt responsabili de ordonanțele militare și conduc criza declanșată de corona virus. România se pregătește să intre în scenariul 4.

Fară precedent în istoria României, Marcel Velea a închis Județul Suceava și a emis două ordonațe militare.

Ordonanța Militar nr. 5 Declarații de presă Ministerul de Interne – LIVE UPDATE. S-a emis ordonanța militară 6

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni seara că prin ordonanța militară nr. 6 se instituie carantina asupra orașului Suceava și a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că luni seara erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în țară și 65 de decese.

„Din cele 2.109 cazuri, 593 se află în municipiul Suceava. În urma analizei INSP și în urma discuțiilor, am considerat din punct de vedere medical că trebuie luate măsuri suplimentare în zona Sucevei”, a spus Raed Arafat.

Astfel, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că s-a emis carantină asupra orașului Suceava și a zonei limitrofe.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Prin Ordonanța Militară nr. 6 s-au luat mai multe măsuri de restricție asupra acestor zone aflate în carantină.

http://www.facebook.com/watch/?v=202124037872956

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com